گروه: اخبار دانشگاه

حجت الاسلام احمدی:

پیامبر گرامی اسلام بالاترین نعمت الهی برای بشر است.

کد خبر: 890 تاریخ انتشار: 1400/7/14 نویسنده: محمدرضا اکبری

امام جمعه شهر نور: وجود پیامبر گرامی اسلام حضرت محمد مصطفی ص و رسالت ایشان بالاترین نعمت الهی برای بشر است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از نور حجت الاسلام احمدی امام جمعه شهر نور در مراسم عزاداری رحلت پیامبر گرامی اسلام (صلی الله علیه وآله وسلم) و شهادت امام حسن مجتبی (علیه السلام) در واحد نور گفت: رسول گرامی اسلام که خود مظهر اسم اعظم الهی بودند و رسالت ایشان بزرگترین نعمت الهی برای بشر است که خداوند با وجود نعمت های فراوانی که به انسان عطا فرموده در قرآن برای رسالت ایشان به بشر منت گزارده است.
وی اضافه کرد: تمام همت انبیا الهی به خصوص پیامبر گرامی اسلام برای دعوت مردم به استفاده از ظرفیت وجودی بشر برای کسب علم و دانش بوده است زیرا به فرموده حضرت علی (علیه السلام): «ارزش هرکس به هنر و دانش اوست» و اصل ایمان علم و دانش و دانستن است و میوه همه علوم، شناخت خداوند یعنی رسیدن به مرتبه توحید است.
احمدی در بخشی از سخنان خود با اشاره به ارتحال ملکوتی علامه ذوالفنون حسن زاده آملی همگان را به انس با آثار ایشان دعوت کرد.

به گزارش روابط عمومی واحد نور در ابتدای این مراسم که به همت معاونت دانشجویی و فرهنگی واحد نور برگزار شد، امیرمحمد رضایی مداح اهل بیت و دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور ضمن قرائت زیارت پرفیض عاشورا به مدیحه سرایی و ذکر مصیبت در رسای اهل بیت پرداخت.

برچسب‌ها : 28 صفر - امام جمعه شهر نور - حجت الاسلام احمدی - دانشگاه آزاد اسلامي واحد نور - رحلت پیامبر - شهادت امام حسن مجتبی