گروه: اخبار دانشگاه

فانی:

ترویج مکتب حاج‌قاسم وظیفه دانشگاهیان است

کد خبر: 963 تاریخ انتشار: 1400/10/7 نویسنده: محمدرضا اکبری

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور گفت: ترویج و تبیین مکتب حاج قاسم سلیمانی وظیفه اقشار فرهیخته جامعه به‌ویژه دانشگاهیان است.

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا از نور، مجید فانی در جلسه شورای فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور، شهید سلیمانی را الگویی بی‌نظیر برای آحاد ملت ایران و آزادی‌خواهان و عزتمندان سراسر جهان خواند و اظهار کرد: اخلاص، مردم‌داری، ولایتمداری و بصیرت، شجاعت، ارادت به اهل بیت و شوق شهادت از ویژگی‌های برجسته شهید سلیمانی است.

وی با اشاره به اینکه سخت‌کوشی، روحیه انقلابی، سادگی و صفا از خصایص فراموش‌نشدنی سردار دل‌هاست، افزود: این ویژگی‌ها و خصایص ارزشمند و آسمانی، شهید حاج قاسم سلیمانی را تبدیل به یک مکتب کرد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور ادامه داد: ترویج و تبیین مکتب حاج قاسم سلیمانی وظیفه اقشار فرهیخته جامعه به‌ویژه دانشگاهیان است.

به گزارش روابط عمومی واحد نور دهمین جلسه شورای فرهنگی و ستاد اقامه نماز دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور به ریاست دکتر مجید فانی رئیس دانشگاه با محوریت برنامه های بزرگداشت یوم الله نه دی و دومین سالگرد شهادت سرباز رشید اسلام، حاج قاسم سلیمانی و همچنین مراسم عزاداری شهادت دخت گرامی نبی اسلام، حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) در سالن کنفرانس حوزه ریاست واحد نور برگزار شد.

برچسب‌ها : رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور - شورای فرهنگی - مکتب حاج‌قاسم