گروه: اخبار دانشگاه

ورزی درونکلایی تأکید کرد:

لزوم توانمندسازی نیروهای حراست در حوزه‌ فناوری اطلاعات

کد خبر: 965 تاریخ انتشار: 1400/10/8 نویسنده: محمدرضا اکبری

مدیرکل حراست دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران توانمندسازی نیروهای حراست در تمام حوزه‌ها به‌ویژه فناوری اطلاعات و IT را لازم و ضروری دانست.

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا از نور، محمدعلی ورزی‌درونکلایی در دوره تخصصی فناوری اطلاعات و IT ویژه مدیران حراست دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران در دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور اظهار کرد: حراست در راستای رسالت خود یعنی هدایت مجموعه دانشگاه به سمت اصلاح امور و یاری مدیران با تمام ظرفیت در خدمت تعالی دانشگاه آزاد اسلامی است.

وی توانمندسازی نیروهای حراست در تمام حوزه‌ها به‌ویژه در حوزه فناوری اطلاعات و IT را لازم و ضروری دانست و افزود: ارتقای کیفی نیروهای حراست از اهداف این مجموعه است.

مدیرکل حراست دانشگاه آزاد مازندران با اشاره به سالگرد شهادت حاج قاسم سلیمانی بیان کرد: مکلف به ادای تکلیف هستیم و با توکل به خدا و پیروی از مکتب حاج قاسم محکم و استوار و برای رضای خدا در این مسیر گام خواهیم برداشت.

رسالت اصلی حراست، صیانت از دانشگاه است

رئیس دانشگاه آزاد نور هم عنوان کرد: صیانت از دانشگاه‌ها در حوزه‌های مختلف علمی و فرهنگی، رسالت اصلی حراست است.

مجید فانی با بیان اینکه حراست از ارکان دانشگاه و هر مجموعه‌ای است، توضیح داد: با توجه به به‌روز شدن شیوه‌های نفوذ دشمن و ابزارهای جدید الکترونیکی و شبکه‌های مجازی، آشنایی با علوم و فناوری‌های روز امری ضروری برای نیروهای حراست است.

به گزارش آنا، مدیرکل حراست دانشگاه آزاد مازندران، رئیس دانشگاه آزاد نور و مدیران حراست دانشگاه آزاد مازندران با حضور بر مزار شهدای گمنام و قرائت فاتحه به مقام شامخ شهدا ادای احترام کردند.

انتهای پیام/۴۱۰۳/۴۰۶۲/

برچسب‌ها : دانشگاه آزاد اسلامی - رئیس دانشگاه آزاد نور  - مدیرکل حراست دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران