گروه: اخبار دانشگاه

با حضور مسئولان:

معاون علمی دانشگاه آزاد اسلامی نور معرفی شد

کد خبر: 974 تاریخ انتشار: 1400/10/19 نویسنده: محمدرضا اکبری

معاون علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور با حضور اعضای هیئت رئیسه معرفی شد.

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا از نور، معاون علمی جدید دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور در مراسمی با حضور اعضای هیئت رئیسه و مدیران این واحد دانشگاهی معرفی شد.

در این مراسم از تلاش‌های رمضان رضاییان قدردانی و رضا یوسفی به عنوان معاون جدید علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور معرفی شد.

مجید فانی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور در این نشست گفت: تغییرات مدیریتی سبب می‌شود که افراد جدید با توان و انگیزه مضاعفی امور را در سیستم به پیش ببرند و سبب تعالی شوند.

وی با اشاره به سابقه خوب مدیریتی قبلی رضا یوسفی این تجربه را برای او یک مزیت برشمرد و برای او در مسئولیت جدید آرزوی موفقیت کرد.

در پایان این مراسم از تلاش رمضان رضاییان با اهدای لوح سپاس قدردانی و حکم مسئولیت یوسفی توسط مجید فانی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور ابلاغ شد.

انتهای پیام/۴۱۱۷/۴۰۶۲/

برچسب‌ها : دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور - رضا یوسفی - رمضان رضاییان - معاون علمی