گروه: اخبار دانشگاه

ثبت‌نام تکمیل ظرفیت آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۰ دانشگاه آزاد اسلامی آغاز شد

کد خبر: 977 تاریخ انتشار: 1400/10/23

ثبت‌نام تکمیل ظرفیت آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۰ دانشگاه آزاد اسلامی آغاز شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، با توجه به مصوبه نوزدهمین جلسه مورخ 1400/10/11 شورای سنجش و پذیرش دانشجو در دوره‌های تحصیلات تکمیلی، مقرر شد مرحله تکمیل ظرفیت برای رشته محلهایی که ظرفیت آنها خالی مانده، همراه با رشته محل‌های جدید انجام شود.

آن دسته ازداوطلبان شرکت کننده درآزمون کارشناسی ارشد سال 1400 که براساس کارنامه صادره ازسوی سازمان سنجش آموزش کشور مجاز به انتخاب رشته در دانشگاه آزاد اسلامی شده اند و علاقه مند به انتخاب رشته/محل های دایر در  این دانشگاه هستند می توانند با استفاده از کد دسترسی انتخاب رشته از امروز چهار‌شنبه 22 دی ماه تا روز دو‌شنبه 27 دی ماه، با مراجعه به سامانه www.azmoon.org  نسبت به انتخاب حداکثر 100 کدرشته/ محل از مجموعه‌های امتحانی مجاز اقدام کنند.

به داوطلبان توصیه می شود،  ابتدا دفترچه راهنمای انتخاب رشته را دریافت و پس از مطالعه و کسب آگاهی ، نسبت به انتخاب رشته اقدام کنند.

داوطلبان لازم است پس از انتخاب رشته/ محل، کد رهگیری و نسخه چاپی ثبت نام خود را تهیه و تا زمان اعلام نتایج نزد خود حفظ کنند.

برچسب‌ها : تکمیل ظرفیت آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۰ - دانشگاه آزاد اسلامی - کارشناسی ارشد - کارشناسی ارشد ۱۴۰۰