توسعه تحصیلات تکمیلی و كاهش وابستگي به شهريه و کیفی سازی در دستور کار دانشگاه آزاد اسلامی نور

کد خبر: 138 تاریخ انتشار: 1394/10/14
دكتر متولي: سیاست دانشگاه بر توسعه تحصیلات تکمیلی همراه با رعایت کیفیت و سطح علمی مورد تاکید وزارت علوم و تحقیقات فناوری در گسترش رشته ها است.

رئيس دانشگاه آزاد اسلامی نور گفت: در حال حاضر نزدیک به 3603 دانشجو در 45 رشته کارشناسی ارشد و 19 گرایش دکتری و 34 رشته کارشناسی پیوسته و ناپیوسته در دانشگاه آزاد اسلامی نور داریم.

به گزارش روابط عمومي واحد نور، دكتر صدرالدين متولي گفت: سیاست دانشگاه بر توسعه تحصیلات تکمیلی همراه با رعایت کیفیت و سطح علمی مورد تاکید وزارت علوم و تحقیقات فناوری در گسترش رشته ها است.

وی گفت : بر همین اساس فراخوان پذیرش داوطلب برای شرکت در آزمون دکتری و کارشناسی ارشد سال 1395توسط مرکز آزمون دانشگاه آزاد اسلامی به نشانی سایت www.azmoon.org که علاقه مندان با مراجعه به آدرس فوق می توانند در رشته های مختلف موجود در دانشگاه برای سال 95 ثبت نام کنند.

رئيس واحد نور خاطر نشان کرد: در مقطع دكتري تخصصي رشته هاي آب و هوا شناسی ( اقلیم شناسی )، مهندسی برق – الکترونیک، علوم مرتع،  مهندسی مکانیک  – تبدیل انرژی، جغرافیا و برنامه ریزی شهری، حسابداری، فیزیک، علوم و مهندسی آبخیزداری، معماری، علوم و صنایع غذایی – تکنولوژی مواد غذایی، علوم و صنایع غذایی – شیمی مواد غذایی، علوم و صنایع غذایی – میکروبیولوژی مواد غذایی، مهندسی مواد و طراحی صنایع غذایی، مهندسي برق-قدرت، مهندسي صنايع –برنامه ريزي و مديريت توليد، مهندسي عمران –سازه، تاريخ-تاريخ اسلام، رياضي كاربردي –آناليز عددي، رياضي كاربردي –تحقيق درعمليات و در مقطع كارشناسي ارشد رشته هاي مدیریت بازرگانی – تجارت الکترونیکي، علوم و مهندسی صنایع غذایی – علوم  مواد غذایی، علوم و صنایع غذایی- فناوری مواد غذایی، علوم و صنایع غذایی – زیست فناوری مواد غذایی، علوم و مهندسی صنایع غذایی – صنایع مواد غذایی،  مديريت بازرگاني –مديريت مالي، مهندسي مكانيك –طراحي كاربردي، مهندسي نفت –حفاري،  مهندسي پزشكي –بيومكانيك، هوش مصنوعي ورباتيك، مهندسي مخابرات،  مهندسي صنايع –صنايع، فيزيك هسته اي، مهندسي عمران سنجش ازدور جي اي اس، فيزيولوژي ورزشي –فيزيولوژي فعاليتهاي ورزشي باليني، فيزيولوژي ورزشي-مديريت راهبردي سازمانهاي ورزشي،  برنامه ریزی شهری، حسابرسی، معماری منظر، مهندسی برق – قدرت، مهندسی عمران – مهندسی و مدیریت ساخت، طراحی شهری، مهندسی کامپیوتر – نرم افزار، مهندسی سیستمهای اقتصادی – اجتماعی، فیزیولوژی ورزشی،  جغرافیا – برنامه ریزی توریسم، جغرافیا – برنامه ریزی شهری، جغرافیا طبیعی – ژئومورفولوژی، تاریخ ایران اسلامی، منابع طبیعی ( مرتعداری )، منابع طبیعی ( آبخیزداری )، معماری، برق الکترونیک، طبیعت گردی ( اکوتوریسم )، مهندسی عمران – مهندسی سازه، حسابداری، مهندسی علوم و صنایع غذایی – تکنولوژی مواد غذایی، مهندسی مکانیک – تبدیل انرژی، فیزیک – اتمی مولکولی، مهندسی صنایع – مدیریت و بهره وری، فتونیک، ریاضی – ریاضیات مالی، مهندسی مواد و طراحی صنایع غذایی، مهندسی کشاورزی – مهندسی فضای سبز،  برنامه ریزی آمایش سرزمین،  مهندسی علوم کامپیوتر در آزمون مذكور پذيرش دانشجو خواهيم داشت.

دكتر متولي افزود: دانشگاه آزاد اسلامي واحد نور در برنامه توسعه 5 ساله آتی خود گسترش تحصیلات تکمیلی، کیفی سازی ارائه دروس و افزایش دوره های آزاد آموزشی و تبدیل دانشگاه به دانشگاه کار آفرین و افزایش ارتباط علمی و پژوهشی اساتید با صنعت و اجرای طرح های پژوهشی توسط آن ها را به صورت ویژه در د ستور کار خود قرار داده است .

وي با اشاره به كاهش وابستگي به شهريه گفت: ضرورت دارد که سایر راه های درآمد زایی را ایجاد و تقویت نمود و در این زمینه با همکاری و همیاری سایر حوزه های این واحد دانشگاهی می توان به ایجاد مراکز تحقیقاتی، فعالیت بیشتر مرکز مشاوره تحصیلی، شغلی و ارائه خدمات به منظور برگزاری دوره های آموزش ضمن خدمت، برنامه های ارتقاء سطح معیشت و رفاه کارکنان و ...... پرداخت.

وی در مورد برنامه های واحد دانشگاهی نور در زمینه صرفه جویی و مدیریت هزینه ها و درآمدها نیز گفت: ما باید ضمن رعایت قوانین و مقررات و در نظر گرفتن انضباط مالی و همچنین صرفه جویی و مدیریت هزینه ها که سرلوحه برنامه های این واحد دانشگاهی است، بتوانیم گامی در جهت نظـــم بخشیدن بیشتر به مسایل مالی و اداری برداریم.

برچسب‌ها : پذيرش داوطلب - تحصيلات تكميلي - دكتري تخصصي

آمار بازدید       امروز: 648    ديروز: 1502    اين ماه: 14558    تاکنون : 1323194