در راستاي برگزاري كيفي امتحانات:

برگزاري جلسه توجيهي با عوامل اجرايي امتحانات پايان ترم نيمسال اول 95-94

کد خبر: 144 تاریخ انتشار: 1394/10/16
دكتر متولي: همكاران محترم دقت لازم در انجام صحيح وظايف محوله داشته باشند.

به گزارش روابط عمومي واحد نور:  جلسه هماهنگي، برنامه ريزي و توجيهي مراقبين امتحانات نيمسال اول سال تحصيلي 95-94 با حضور رياست محترم واحد، معاون آموزشي، معاون دانشجويي و كاركنان واحد در دانشگاه آزاد اسلامي واحد نور برگزار گرديد. در اين جلسه دكتر متولي ضمن تقدير و تشكر از كليه عوامل اجرايي، به تشريح ضوابط و آئين نامه هاي مربوط به امتحانات پرداخت و در خصوص برگزاري هر چه بهتر و منظم تر امتحانات توضيحاتي را بيان داشت.

سپس دكتر متولي رئيس واحد نور به سه كيفيت دقت، صحت و زيبايي در برگزاري امتحانات و لزوم رعايت آن توسط مراقبين و رابطين اشاره نمود و اظهار داشت: ضمن اينكه رفتارها و كارها بايستي درست و صحيح صورت گيرد بايد همكاران محترم دقت لازم نيز در انجام صحيح وظايف محوله داشته باشند و زيبايي انجام كار نيز كيفيتي است كه بايد به آن توجه شود.

وي گفت: زيبايي در كلام، زيبايي در تذكر دادن، دقت در چگونگي انجام كار و درست عمل كردن كيفيت برگزاري امتحانات را افزايش داده و انجام كار كيفي در امتحانات از جمله وظايف همه ما و همكاران محترم است.

همچنين معاونين آموزشي و دانشجويي و مسئول برگزاري امتحانات نيز اشاراتي در خصوص ارتقاء كيفيت برگزاري امتحانات داشتند كه در پايان به سوالات حاضرين نيز از سوي هيات رئيسه پاسخ داده شد.

عبارت امنیتی

اگر قادر به خواندن اعداد نيستيد صفحه را refresh كنيد

فراخوان همکاری در تولید محتوی - پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران

آمار بازدید       امروز: 2073    ديروز: 3947    اين ماه: 51312    تاکنون : 3111413