در راستاي برگزاري كيفي امتحانات:

برگزاري جلسه توجيهي با عوامل اجرايي امتحانات پايان ترم نيمسال اول 95-94

کد خبر: 144 تاریخ انتشار: 1394/10/16
دكتر متولي: همكاران محترم دقت لازم در انجام صحيح وظايف محوله داشته باشند.

به گزارش روابط عمومي واحد نور:  جلسه هماهنگي، برنامه ريزي و توجيهي مراقبين امتحانات نيمسال اول سال تحصيلي 95-94 با حضور رياست محترم واحد، معاون آموزشي، معاون دانشجويي و كاركنان واحد در دانشگاه آزاد اسلامي واحد نور برگزار گرديد. در اين جلسه دكتر متولي ضمن تقدير و تشكر از كليه عوامل اجرايي، به تشريح ضوابط و آئين نامه هاي مربوط به امتحانات پرداخت و در خصوص برگزاري هر چه بهتر و منظم تر امتحانات توضيحاتي را بيان داشت.

سپس دكتر متولي رئيس واحد نور به سه كيفيت دقت، صحت و زيبايي در برگزاري امتحانات و لزوم رعايت آن توسط مراقبين و رابطين اشاره نمود و اظهار داشت: ضمن اينكه رفتارها و كارها بايستي درست و صحيح صورت گيرد بايد همكاران محترم دقت لازم نيز در انجام صحيح وظايف محوله داشته باشند و زيبايي انجام كار نيز كيفيتي است كه بايد به آن توجه شود.

وي گفت: زيبايي در كلام، زيبايي در تذكر دادن، دقت در چگونگي انجام كار و درست عمل كردن كيفيت برگزاري امتحانات را افزايش داده و انجام كار كيفي در امتحانات از جمله وظايف همه ما و همكاران محترم است.

همچنين معاونين آموزشي و دانشجويي و مسئول برگزاري امتحانات نيز اشاراتي در خصوص ارتقاء كيفيت برگزاري امتحانات داشتند كه در پايان به سوالات حاضرين نيز از سوي هيات رئيسه پاسخ داده شد.

برچسب‌ها : امتحانات - امتحانات - جلسه توجيهي - جلسه توجيهي - عوامل اجرايي - عوامل اجرايي

آمار بازدید       امروز: 363    ديروز: 1250    اين ماه: 5202    تاکنون : 631084