اردوي راهيان نور:

آغاز ثبت نام اردوي دانشجويي راهيان نور دانشگاه آزاد اسلامي واحد نور

کد خبر: 149 تاریخ انتشار: 1394/11/3
پانزدهمين دوره اردوي دانشجويي راهيان نور حوزه بسيج دانشجويي دانشگاه آزاد اسلامي واحد نور با همت دفتر فرهنگ اسلامي واحد از تاريخ 16/12/93 لغايت 22/12/93 برگزار خواهد شد.

به گزارش روابط عمومي واحد نور، پانزدهمين دوره اردوي دانشجويي راهيان نور حوزه بسيج دانشجويي دانشگاه آزاد اسلامي واحد نور با همت دفتر فرهنگ اسلامي واحد از تاريخ 94/12/16 لغايت 94/12/22 برگزار خواهد شد. دانشجويان در اين اردو ضمن بازديد از يادمان ها و مناطق عملياتي 8 سال دفاع مقدس در استان خوزستان و زيارت حرم مطهر حضرت معصومه(س) و تشرف به مسجد مقدس جمكران و همچنين زيارت حرم مطهر بنيانگذار انقلاب اسلامي ايران حضرت امام خميني(ره) با آرمان هاي امام راحل و شهداء تجديد بيعت خواهند كرد.

لازم به ذكر است ثبت نام از دانشجويان متقاضي شركت در اين اردو از تاريخ 94/11/03 در دفتر بسيج دانشجويي واحد آغاز مي شود.

برچسب‌ها : بسيج دانشجويي - دفتر فرهنگ اسلامي - راهيان نور

آمار بازدید       امروز: 750    ديروز: 641    اين ماه: 7367    تاکنون : 666291