رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور:

حضور گسترده در 22 بهمن اوج پیوند مردم با نظام را به رخ جهانیان کشاند

کد خبر: 157 تاریخ انتشار: 1394/11/22
حضور پرشور دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور در راهپیمایی 22 بهمن

به گزارش روابط عمومي واحد نور، دکتر صدرالدین متولی ضمن تقدیر از حضور پرشور مردم شهرستان نور در راهپیمایی 22 بهمن امسال گفت: «حضور پرشور مردم شهرستان نور در 22 بهمن  امسال اقتدار نظام مقدس جمهوری اسلامی و اوج پیوند مردم با نظام را به رخ جهانیان کشاند.»

وی بيان كرد:« از برکات انقلاب اسلامی تا امروز حضور مردم در صحنه  پایداری در مسیر نظام مقدس جمهوری اسلامی است. حضور پرشور مردم در حماسه‌هایی مانند 22 بهمن بیانگر این است که مردم حضور خود را در این راهپیمایی واجب می‌دانند و برخلاف ادعای رسانه‌های غربی همچنان به انقلاب اسلامی عشق می ورزند.»

وی ادامه داد: «مردم ایران با حضور پرشور خود در راهپیمایی 22 بهمن عزم و اراده خود و اقتدار نظام را نشان دادند و بار دیگر با آرمان‌های امام و شهدا بیعت کردند.»

دکتر متولی تصریح کرد: «شرکت در راهپیمایی ۲۲ بهمن وظیفه شرعی و ملی همه آحاد مختلف مردم است و دانشگا‌هیان به عنوان قشر روشن‌فکر جامعه وظیفهٔ خود می‌دانند که در این گونه صحنه‌ها حضور پررنگ تری داشته باشند.»

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور افزود: «مردم نور با حضور در همایشی بزرگ و به‌یاد ماندنی، افتخار دیگری از وحدت و اتحاد ملی حول محور ولایت فقیه را رقم زده و حمایت و پشتیبانی خود را از آرمان‌های امام راحل و منویات مقام معظم رهبری به همه مردم دنیا نشان دادند.»

شایان ذکر است، رئیس، معاونان، استادان، کارکنان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور، در راهپیمایی روز پیروزی انقلاب اسلامی شرکت کردند و با امام و رهبری پیمانی دوباره بستند.

برچسب‌ها : 22 بهمن - آرمان هاي امام راحل - حضور پرشور مردم

آمار بازدید       امروز: 533    ديروز: 530    اين ماه: 3178    تاکنون : 1022318