اردوي راهيان نور:

اعزام دانشجويان دانشگاه آزاد اسلامي واحد نور به مناطق عملياتي جنوب

کد خبر: 163 تاریخ انتشار: 1394/12/17
دكتر متولي: «مقوله اعزام کاروان راهیان نور، یک راهبرد فرهنگی مهم در نظام جمهوری اسلامی است که از تفکرات هوشمندانه و آینده نگرانه مقام معظم رهبری نشات گرفته است.»

به گزارش روابط عمومي واحد نور، مراسم بدرقه کاروان دانشجویی راهیان نور دانشگاه آزاد اسلامي واحد نور برگزار شد.

در مراسمی که با حضور دكتر صدرالدين متولي رياست دانشگاه آزاد اسلامي واحد نور، حجت الاسلام والمسلمين حليمي رئيس دفتر فرهنگ اسلامي، مهندس درميشي معاون اداري و مالي و جمعي از استادان و كاركنان واحد برگزار شد، کاروان راهیان نور دانشگاه به مناطق عملیاتی جنوب اعزام شدند.

رئيس دانشگاه آزاد اسلامي واحد نور با تأکيد بر اينکه هدف دشمنان نظام جمهوري اسلامي از به راه انداختن جنگ تحميلي، تحقير ملت ايران با جدا کردن بخشي از خاک کشور بود، افزود: «در آن دوران آمريکا، شوروي سابق، و برخي کشورهاي اروپايي که دم از حقوق بشر مي زنند، همه به دشمن خبيث بعثي کمک کردند تا نظام اسلامي ايران را شکست دهد اما جوانان اين ملت با فداکاري، عزم راسخ و ايمان قوي خود، توطئه قدرت هاي استکباري را خنثي و دشمن را ذليل و منکوب کردند.»

وي خاطرنشان کرد: «همواره عزم راسخ، هوشمندي، بصيرت، ايستادگي، قاطعيت و شجاعت ملت مي تواند دشمنان را هر چند که در ظاهر بزرگ و نيرومند باشند، شکست دهد.»

رئيس واحد نور گفت: «مقوله اعزام کاروان راهیان نور، یک راهبرد فرهنگی مهم در نظام جمهوری اسلامی است که از تفکرات هوشمندانه و آینده نگرانه مقام معظم رهبری نشات گرفته است.»

دكتر متولي اضافه کرد: «برای درک درست پیام های متعدد و مستمر در این راهبرد فرهنگی ضرورت دارد همه ما در راستای تعمیق نوع نگاه و نگرش خود نسبت به مفاهیم، مضامین و رویکردهای این حرکت فرهنگی اهتمام  ورزیم.»

وی افزود: «در واقع این حرکت فرهنگی را باید به مثابه بخشی از برنامه گسترده ترویج سبک زندگی ایرانی اسلامی مدنظر مقام معظم رهبری برشمرد که باعث ایمن سازی و توانمند سازی جوانان و نوجوانان جامعه اسلامی در مقابل سبک زندگی غربی می شود. از این رو هرگونه غفلت زدگی، ساده انگاری، عدم جدیت و پشتکار در تبیین، ترویج و تحقق عملیاتی این راهبرد فرهنگی سازنده، اثر بخش و آینده ساز از منظر عقلی و آموزه های دینی فاقد وجاهت وغیرقابل اغماض است.»

رئيس واحد نور تاکید کرد: «در این راستا حمایت همه نهادها اعم از دولتی، عمومی و مردمی از این نوع برنامه های فرهنگی هدفمند و انسان ساز امری ضروری است.»

دكتر متولي با اشاره به اینکه انتقال و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل جوان از مهمترین برکات برگزاری اردوهای راهیان نور است، افزود: «اردوهای راهیان نور، عاملی اساسی در زنده نگهداشتن فرهنگ متعالی ایثار و شهادت و روحیه ایثارگری است.»

وي گفت: «باید فرهنگ ایثار و شهادت را حفظ کنیم و در راستای حراست از آرمانهای شهدا، امام راحل و نظام مقدس جمهوری اسلامی قدم برداریم که برگزاری این اردوها در این خصوص بسیار ارزشمند است.»

سپس حجت الاسلام والمسلمين حليمي رئيس دفتر فرهنگ اسلامي، ارتقای روحیه خودباوری و خودشناسی را از اهداف اصلی اعزام کاروان راهیان نور به‌ مناطق عملیاتی عنوان کرد و اظهار داشت: «راهیان نور علاوه بر اینکه یک حرکت بزرگ فرهنگی‌است، فرصتی ‌است تا مردم و جوانان با دستاوردهای هشت سال دفاع مقدس نیز آشنا شوند.»

وی تاكيد كرد: «زائران در این سفر عظیم معنوی می‌آموزند تا روحیه مقاومت را در خود تقویت کنند. اعزام جوانان و نوجوانان به مناطق عملیاتی با عنوان راهیان نور، سبب آشنایی آنان با انفاس قدسیه شهدا و پراکندن عطر و یاد شهدا در جامعه می‌شود.»

برچسب‌ها : راهيان نور - فرهنگ ايثار و شهادت - مناطق عملياتي جنوب

کتابچه ساهای استان مازندران