در آستانه پيش از آغاز سال نو:

نشست صميمانه كاركنان و اعضاي هيات رئيسه با رياست دانشگاه آزاد اسلامي واحد نور

کد خبر: 170 تاریخ انتشار: 1394/12/25
رئيس واحد نور: دانشگاه آزاد اسلامی باید به خاطر پتانسیل های ویژه که از جنبه نیروی انسانی در اختیار دارد باید در عرصه تولید علم و ارائه خدمات به ارباب رجوع گوی سبقت را از آن خود نماید.

به گزارش روابط عمومی واحد نور، با نزدیک شدن به روزهای پایانی سال، برای خاطره انگیزترشدن این روزها، نشست صميمانه كاركنان و اعضاي هيات رئيسه با رياست دانشگاه آزاد اسلامي واحد نور پيش از آغاز سال نو در سالن كنفرانس واحد برگزار گرديد.

در اين جلسه دكتر متولي ضمن خیرمقدم به کلیه همكاران از زحمات و تلاشهای آنان در پيشبرد اهداف علمي و فرهنگي مجموعه‌ي دانشگاه آزاد اسلامي واحد نور درطول یک سال تقدیر و تشکر نمود و پيشاپيش فرا رسيدن سال نو را به همكاران تبريك گفت و براي آنان سالي توأم با موفقيت و تندرستي آرزو نمود.

رئيس دانشگاه آزاد اسلامي واحد نور با تاکید بر تکریم و داشتن اخلاق حسنه در برخورد با هم و البته با دانشجویان خاطر نشان کرد: «باید تلاش کنیم تا با بهره گیری از آموزه های قرآن کریم و مکتب کامل اسلام متخلق به اخلاق اسلامی باشیم و از تخریب شخصیت و هرگونه عملی که موجب آزردن سایرین می شود پرهیز نماییم، چرا که اینها موانعی جدی هستند که ما را از نیل به مقصود اصلی و تعالی باز می دارند.»

وي در ادامه سخنان خود با تاکید بر منویات امام راحل مبنی بر اینکه دانشگاه کارخانه آدم سازی است گفت: «دانشگاه مرکز تربیت نیروهای کارآمد و فعال در اجتماع است لذا انتظار جامعه از خانواده بزرگ دانشگاه آزاد متفاوت بوده و بر همین اساس باید نسبت به وظایف خود مسئولانه تر برخورد کنیم و در عین حال در برابر عملکرد خود پاسخگو باشیم.»

وي در ادامه با بیان اینکه دانشگاه خانه دوم تمام کارکنان که مسئولیت اجرایی این دانشگاه را برعهده دارند بیان کرد: «بخش عظیمی از اوقات ما در دانشگاه برای انجام امور محوله گذرانده می شود پس باید سعی کنیم با دلسوزی، همدلی، در فضایی صمیمی فعالیت کنیم و در کلیه امور تکریم ارباب رجوع، صداقت، امانتداری، صرفه جویی در مصرف و وجدان کاری در سرلوحه کارهایمان قرار گیرد.»

وی خاطر نشان کرد: «دانشگاه آزاد اسلامی باید به خاطر پتانسیل های ویژه که از جنبه نیروی انسانی در اختیار دارد باید در عرصه تولید علم و ارائه خدمات به ارباب رجوع گوی سبقت را از آن خود نماید.»

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی نور با تاکید بر اینکه ایجاد فضای علمی آموزشی مناسب و پر نشاط از خصوصیات یک دانشگاه خوب است گفت: «باید امکانات رفاهی مناسب فراهم شود تا کارکنان، اساتید و  دانشجویان براحتی در کمال آرامش به کسب علم و دانش بپردازند.»

دكتر متولي بيان كرد: « با توجه به ترويج و توسعه طرح هاي اقتصادي و دانش بنيان و در راستاي درآمدزايي و كاهش وابستگي به شهريه طرح پرورش كشت قارچ در واحد نور كليد خورد تا علاوه بر اينكه به تقويت رويه خودكفايي كمك كند بتوانيم گامي مناسب در زمينه عدم وابستگي به شهريه و ايجاد درآمد برداريم.»

وي اظهار كرد: «حركت به سمت درآمدهاي غيرشهريه اي جزء ماموريت هاي اصلي و دستور كار اين واحد دانشگاهي است با توجه به نوع منابع درآمدي در واحدهاي دانشگاهي بايستي برنامه ريزي دقيقي صورت گيرد تا منابع غيرشهريه اي دائمي و پايدار ايجاد گردد.»

رئيس واحد نور گفت: «با وجود ظرفيت هاي بالاي آزمايشگاهي و كارشناسان و اساتيد مجرب و متخصص در اين واحد دانشگاهي مي توان در جهت انجام فعاليت هاي دانش بنيان و اقتصادي حركت كرده و در جهت انعقاد قرارداد همكاري با سازمان هاي دولتي و خصوصي گام برداشت و دانشگاهي غير وابسته به درآمدهاي شهريه اي حركت داد.»

در ادامه این مراسم كاركنان واحد از زحمات و تلاش هاي بي شائبه دكتر متولي رئيس دانشگاه آزاد اسلامي واحد نور در تصويب رشته هاي متعدد كارشناسي ارشد و دكتري كه در راستاي كيفيت و توسعه همه جانبه واحد نور انجام پذيرفته است تقدير و تشكر كردند.

برچسب‌ها : اقتصاد دانش بنيان - زحمات و تلاش هاي كاركنان - نشست صميمي

کتابچه ساهای استان مازندران