اولين نشست سال 95:

اولين نشست صميمانه كاركنان و اعضاي هيات رئيسه با رياست واحد نور در سال95

کد خبر: 171 تاریخ انتشار: 1395/1/18
دكتر متولي: «دانشگاه‌ها می‌توانند با فعالیت‌های مطالعاتی و پژوهشی در مسیر بهره‌برداری از ظرفیت‌های موجود که می‌تواند به عنوان بخشی از اقتصاد مقاومتی مطرح باشد، رسالت خود را در این زمینه به انجام برسانند.»

به گزارش روابط عمومي واحد نور: نشست صميمانه اعضاي هيأت رئيسه و كاركنان با دكتر صدرالدين متولي رياست واحد نور در سال جديد برگزار شد.

دكتر متولي با تبریک سال نو و با اشاره به نامگذاری سال 1395 به نام اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل، از سوی مقام معظم رهبری، اقتصاد مقاومتی را مهم ترین عامل تقویت پایه و اساس کشور و عامل مهم در پرورش استعدادهای نیروهای داخلی در بخش‌های علمی، پژوهشی، اقتصادی و فرهنگی برشمرد و اظهار کرد: «برای دست یابی به مطالبات مقام معظم رهبری و تحقق مناسب و مطلوب نام سال باید دانشگاه‌‏ها بیش از دیگر ارگان‎ها تلاش کنند.»

وی افزود: «دانشگاه‌ها می‌توانند با فعالیت‌های مطالعاتی و پژوهشی در مسیر بهره‌برداری از ظرفیت‌های موجود که می‌تواند به عنوان بخشی از اقتصاد مقاومتی مطرح باشد، رسالت خود را در این زمینه به انجام برسانند.»

رئيس واحد نور اظهار كرد: «راه‌اندازی شرکت‌های دانش‌بنیان برای به وجود آوردن فرصت‌های شغلی جدید و دستیابی به یک دانشگاه کارآفرین و صرفه‌جویی و تبدیل ایده‌ها و خلاقیت‌ها به محصولات علمی  یکی از مهمترین اهداف اين واحد دانشگاهي در سال جدید است.»

دکتر متولي در این ديدار با تاکید بر ضرورت رشد همه‌جانبه دانشگاه، از کارکنان همه حوزه‌ها خواست همدلي و هماهنگی بین خود را افزایش داده تا کارها به صورت منظم انجام گیرد و زمان کمتری از وقت دانشجویان تلف شود.

دكتر متولي بر لزوم عزم و همت همه كاركنان و اساتيد در توسعه اقتصادي و فرهنگي دانشگاه تاكيد كرد و گفت: «بايد در خصوص درآمدهاي برون شهريه گام اساسي برداشت و گروههاي آموزشي بايستي با ديدگاه كاربردي و كارآفريني و نيز تجاري سازي علمي به آموزش دانشجويان بپردازند و براي انجام آن نياز به يك برنامه مدون و اجرايي است.»

رئيس واحد نور در ادامه بيان كرد: «دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور در سال 94 توفیقات ارزشمندی در زمینه های گوناگون از جمله افزایش مقاطع و رشته های تحصیلات تکمیلی، ارتقاي كيفيت آموزشي و پژوهشي، كاهش وابستگي شهريه و ... داشت.»

وي گفت: «از مهم ترين برنامه هاي آتي واحد نور ادامه افزايش كيفيت آموزشي و تحصيلات تكميلي و كاهش وابستگي به شهريه، تجاري سازي علمي با افزايش رابطه با صنعت و نيز تاسيس مركز رشد و شركت هاي دانش بنيان و سرمايه گذاري و نيز ارتقاي فرهنگي و رفاهي دانشجويان، استادان و كاركنان مي توان نام برد.»

همه ساله در نخستین روز کاری سال جدید و پس از پایان تعطیلات نوروزی جلسه‌ای در سالن كنفرانس، با حضور اعضای هيئت رئیسه، معاونين و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور، طبق سنت اداری برگزار می‌شود و در این جلسه، رئیس واحد نور با تبریک سال نو با سخنرانی خود، راهبردهای کاری سال جدید را ترسیم می‌کند و در پایان، معاونين دانشگاه نيز، سال جدید را به همکاران تبریک می‌گویند.

برچسب‌ها : اقتصاد مقاومتي - ايده ها و خلاقيت - دانشگاه كارآفرين

آمار بازدید       امروز: 567    ديروز: 551    اين ماه: 22099    تاکنون : 840582