آغاز ثبت نام اعتكاف در واحد نور:

برگزاري مراسم اعتکاف در دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور

کد خبر: 174 تاریخ انتشار: 1395/1/25
رئيس دانشگاه آزاد اسلامي واحد نور: «اعتکاف باعث تقویت معنویت در جامعه می‌شود.»

به گزارش روابط عمومي واحد نور: دكتر صدرالدين متولي از برنامه ریزی و ایجاد شرایط مناسب برای حضور هرچه بهتر دانشگاهیان در مراسم روحانی و معنوی اعتکاف در اين واحد دانشگاهي خبر داد.

رئيس دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور گفت: «به مناسبت ایام ماه مبارک رجب و در راستای شرکت دانشجویان، كاركنان، اساتيد و قشر فرهیخته جامعه در این روزهای مقدس در فعالیت‌های فرهنگی و دینی مراسم باشکوه اعتکاف در این دانشگاه برگزار می‌شود.»

وي افزود: «سنت حسنه اعتکاف که سنت پیامبر و ائمه علیهم‌السلام و شیوه بزرگان مکتب است، فرصت مناسبی برای جوانان دانشجو و اساتید است تا توشه معنوی با مناجات رب‌الارباب و تفکر اخذ کرده و مسیر علم و دانش را بهتر و پربارتر طی کنند.»

دكتر متولي با تأکید بر برگزاری موفق مراسم اعتکاف در دانشگاه‌ها گفت: «اعتکاف باعث تقویت معنویت در جامعه می‌شود.»

لازم به ذكر ثبت نام از علاقمندان جهت حضور در محفل معنوي اعتكاف از تاريخ 20/01/95 در دفاتر فرهنگ اسلامي، بسيج دانشجويي و بسيج اساتيد واحد نور آغاز و در روز چهارشنبه 01/02/95 به اتمام مي رسد.

برچسب‌ها : اعتكاف - بسيج اساتيد - ماه رجب

کتابچه ساهای استان مازندران