در حاشيه نشست بسيج اساتيد:

نشست اعضاي بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامي واحد نور

کد خبر: 177 تاریخ انتشار: 1395/2/1
دكتر متولي: هدف از برپایی این نشست ها را تقویت ارتباطات اعضای بسیج اساتید، تحلیل و تبیین مسائل مهم فرهنگی عنوان کرد.

به گزارش روابط عمومي واحد نور، نشست اعضاي بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامي واحد نور برگزار گردید.

در ابتدای این نشست دکتر صدرالدين متولي ضمن تبریک میلاد با سعادت حضرت علي(ع) و خیر مقدم به اعضاء  بر لزوم توجه به همفکری و تلاش در جهت رسیدن به اهداف مقدس جمهوری اسلامی ایران و نقش و تأثیر اساتید دانشگاه ها بر تداوم آرمان های انقلاب اشاره و نقش دانشگاهیان و بسیجیان در دانشگاه و به ویژه اساتید بر تربیت دانشجویان و همچنین بصیرت افزایی در دانشگاه ها تاكيد كرد.

رئيس دانشگاه آزاد اسلامي واحد نور هدف از برپایی این نشست ها را تقویت ارتباطات اعضای بسیج اساتید، تحلیل و تبیین مسائل مهم فرهنگی عنوان کرد و گفت: «فعالیت‌های بسیج اساتید در واحد نور به یک باور عمومی تبدیل شده و این نشان دهنده این است که این واحد دانشگاهی نه تنها اکنون برنامه منظمی دارد بلکه برای توسعه فعالیت‌های آتی خود برنامه‌ریزی بسیار منسجمی را در پیش رو قرار داده است.»

جلسه ضمن بحث و بررسی حول دستور جلسه و اهم برنامه هاي بسيج اساتيد دانشگاه آزاد اسلامي واحد نور در سال 95 و ارائه مصوباتی به اتمام رسید.

لازم به ذكر است كه مراسمات مذهبي به مناسبت هاي مختلف مطابق هر سال با همكاري حوزه هاي مختلف و دفتر بسيج اساتيد در اين واحد دانشگاهي برگزار مي شود.

برچسب‌ها : بسيج اساتيد - مسائل فرهنگي - ميلاد با سعادت امام علي(ع)

تاریخ نظر: 1395/5/17 11:31:57 AM نام: JimmiXS
G1OW8u http://www.FyLitCl7Pf7kjQdDUOLQOuaxTXbj5iNG.com