معلم ركن اصلي آموزش و پرورش است:

برگزاری مراسم گرامیداشت روز معلم در دبستان غيردولتي دخترانه هوشمند سما واحد نور

کد خبر: 181 تاریخ انتشار: 1395/2/18
دكتر متولي: «آموزش و پرورش بستر ساخت نیروی انسانی را فراهم می کند و در آموزش و پرورش فردای جوامع ساخته می شود.»

به گزارش روابط عمومی واحد نور: به مناسبت هفته معلم، مراسم بزرگداشت مقام شامخ معلمان در دبستان هوشمند سما واحد نور برگزار شد.

اين مراسم با حضور دكتر صدرالدين متولي رئيس دانشگاه آزاد اسلامي واحد نور، اعضاي هئيت رئيسه، معلمان و دانش آموزان دبستان دخترانه غيردولتي دخترانه هوشمند سما نور برگزار شد.

در این مراسم دكتر متولي با قدردانی از تلاش همه معلمان دلسوز برای ارتقای فرهنگ، دانش و پرورش فرزندان ایران اسلامی بیان کرد: «بی شك علم و دانش و نقش معلمان در تقویت بنیان های علمی در جامعه از اهمیت بالایی برخوردار است و با تولید ثروت از علم و دانش می توان در رشد و اعتلای كشور نقش موثری ایفا كرد.»

رئيس واحد نور افزود: «هدفمان پياده كردن ديدگاههاي حضرت امام (ره) و فرمايشات مقام معظم رهبري مبني بر توليد علم و جنبش نرم افزاري در مدارس است لذا معلم ركن اصلي آموزش و پرورش است و معلم با دانش و رفتار خود مي تواند بيشترين تاثير را بر شاگردان داشته باشد.»

وي گفت: «سرمایه هر کشوری برای توسعه همه جانبه و صحیح نیروی  انسانی است، آموزش و پرورش بستر ساخت نیروی انسانی را فراهم می کند و در آموزش و پرورش فردای جوامع ساخته می شود.»

دكتر متولي بيان كرد: «برای تربیت نیروی کارآمد متعهد، متخصص و متدین در آموزش و پرورش باید راهبرد اصلی در وزارت آموزش و پرورش یادگیری خلاق، تقویت قوه کشف و حل مسائل علمی، ایجاد عادات و رفتار اجتماعی متناسب با شئونات جامعه اسلامی و ایرانی، تقویت باورهای دینی و مذهبی و عمل به آن و آموزش مهارت‌ها و حرفه های موردنیاز جامعه باشد.»

وي افزود: «آنچه كه امروز معلمان انجام می دهند بسیار پر ارزش است زیرا آنان در ساخت آینده كشور با تربیت انسانهایی متخصص و متعهد نقش مهمی را ایفا می كنند.»

رئيس واحد نور با بيان اينكه پايه و اساس تربيت در يك جامعه از آموزش و پرورش شكل مي‌گيرد، افزود: «معلمان در اين زمينه نقشي اساسي ايفا مي‌كنند و با تربيت نسل جديد، نقش ويژه‌اي در رشد و پرورش نسل جوانان كشور به عهده دارند.»
وي آسايش و آرامش جامعه را در گرو تربيت نسل پويا و سرزنده آينده عنوان و تصريح كرد: «معلمان خالصانه و صادقانه و بدون هيچ چشم داشتي در راه عزت و توسعه كشور گام بر مي دارند.»
وي گفت: «معلمان در جامعه ما نقش مهمي در تربيت دانش آموزان دارند و بايد همواره با جديت در انجام اين رسالت خطير نقش آفرين باشند.»

سپس اجرای سرود، توسط دانش آموزان مدرسه از جمله برنامه‌های این مراسم بود.

در پایان از معلمان گراسنگ دبستان غير دولتي دخترانه هوشمند سما واحد نور با اهداء لوح سپاس و هدایایی تجلیل بعمل آمد.

برچسب‌ها : علم و دانش و نقش معلمان - نيروي كارآمد و متعهد - هفته معلم

آمار بازدید       امروز: 28    ديروز: 585    اين ماه: 24324    تاکنون : 1278211