مراسم معارفه:

معارفه مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور

کد خبر: 192 تاریخ انتشار: 1395/3/1 نویسنده: نبی خلیلی
مراسم معارفه مسئول جدید پایگاه مقاومت بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور برگزار شد.

به گزارش روابط عمومي واحد نور، دكتر صدرالدين متولي  با اشاره به ضرورت بسیج دانشجوئی و فعالیتهای خالصانه بسیج افزود:«یکی از نهادهای پر طرفدار دانشگاه، بسیج دانشجویی است. بسیج دانشجویی زمینه ساز حضور مقتدرانه و با نشاط جوانان دانشجو مومن و انقلابی را در صحنه فراهم می سازد و همه باید با روحیه بسیجی و انقلابی برای تحقق منویات مقام عظمای ولایت به ویژه در زمینه اقتصاد مقاومتی اقدام و عمل در صحنه باشیم.»

افزود:«بسیج دانشجویی به‌عنوان یکی از فراگیرترین و گسترده‌ترین تشکل‌های دانشجویی می‌تواند نقش‌آفرینی مؤثری در مرحله استمرار انقلاب اسلامی داشته باشد.»

دكتر شهرام نوري مسئول ناحيه بسيج دانشجويي استان مازندران نيز بسیج را یک جریان با اصالت انقلابی دانست و گفت: «بسيج دانشجويي رسالتی خطیر و سنگینی در زمینه ی تبیین و دفاع از اندیشه و آرمان های امام خمینی "ره" و انقلاب شکوهمند اسلامی و تلاش مجدانه برای پیگیری مطالبات رهبر معظم انقلاب بر عهده دارد.»

وي گفت:«حضور فعال اعضاء بسیج در صحنه های مختلف فرهنگي، مذهبی، نماز، رعایت کامل اصول اخلاقی، کسب علم و دانش به ویژه پشتیبانی از ولایت فقیه و اطاعت از دستورات ایشان امر بسیار مهم و ضروری است.»

در پایان این مراسم از زحمات و خدمات عرفان بهاري به عنوان مسئول قبلی بسیج دانشجوئی قدردانی و حسن اسدي دانشجوی رشته عمران به عنوان مسئول جدید بسیج دانشجوئی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور معرفی شد.

برچسب‌ها : بسيج دانشجويي - دكتر شهرام نوري - مراسم معارفه

آمار بازدید       امروز: 1109    ديروز: 925    اين ماه: 20457    تاکنون : 1219043