پيام تبريك:

پيام تبريك رئيس دانشگاه آزاد اسلامي واحد نور به مناسبت حلول ماه مبارک رمضان

کد خبر: 201 تاریخ انتشار: 1395/3/17 نویسنده: نبی خلیلی
دكتر متولي: ماه رمضان، ماه آگاهی بیشتر از حقایق هستی است.

به گزارش روابط عمومي واحد نور، دکتر صدرالدين متولي رئیس دانشگاه آزاد اسلامي واحد نور در پیامی حلول ماه مبارک رمضان را به جامعه دانشگاهي واحد نور تبریک گفت.

متن اين پيام به شرح زير است:
بسمه تعالی

ماه رمضان، ماه آگاهی بیشتر از حقایق هستی است و این هدف در سایه تلاوت قرآن و تدبر در آن به دست می‌آید. ماه رمضان ماه تقویت اراده و آزادی از زنجیرهای درونی است و این آرمان مقدس در پرتو «روزه» دست یافتنی است.
بهره مندی و درک صحیح از برکات ماه مبارک رمضان، زمینه به دست آوردن مواهب و عطایای الهی را فراهم می سازد و در سایه این درک و شناخت است که نقش بی بدیل و آثار و فواید آن آشکار می شود.

ماه رمضان که نعمتی عظیم از جانب باری تعالی است می تواند زمینه ساز بهره مندی از دیگر مواهب الهی گردیده و قطعا ورود به آن مایه تقويت روحيه دينداري و توجه بیشتر به معنویات می باشد که این موجب پرورش انسان های شایسته می شود.

اینجانب ماه نزول رحمت و ضیافت بیکران الهی و ماه شکستن بت‌های نفس و سجده‌ی عشق بر درگاه معبود یکتا و نامتناهی را به محضر مقام معظم رهبري(مدظله العالی)، استادان، کارکنان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامي واحد نور، صمیمانه تبریک و تهنیت عرض نموده و از درگاه حضرت احدیت برای همگان توفیق بهره‌گیری از برکات این ماه خجسته را مسئلت می نمایم.

برچسب‌ها : تلاوت قرآن - ماه مبارك رمضان - ماه نزول قرآن

کتابچه ساهای استان مازندران