برگزاري نمايشگاه:

برگزاري نمايشگاه حجاب و عفاف در دانشگاه آزاد اسلامي واحد نور

کد خبر: 204 تاریخ انتشار: 1395/3/19 نویسنده: نبی خلیلی
دكتر متولي: «آشنایی دانشجويان با فرهنگ عفاف و حجاب و مقوله فرهنگ اسلامی رسالت عظیم دانشگاه می باشد.»

به گزارش روابط عمومي واحد نور، نمایشگاه حجاب و عفاف به همت دفتر بسيج اساتيد، بسيج دانشجويي، دفتر فرهنگ اسلامی و روابط عمومی واحد افتتاح و در معرض بازدید دانشجویان قرار گرفت.

دكتر صدرالدين متولي گفت: «نمایشگاه حجاب و عفاف از تاریخ 16 لغایت 20 خردادماه در محوطه دانشگاه با هدف شناسایی دانشجویان محجبه و برقراری ارتباط بیشتر با دانشجویان و برنامه ریزی در راستای تشویق این دانشجویان و ترویج حجاب با استفاده از مدل‌های حجاب و ایجاد علاقه در دانشجویان برای پوشش مناسب برگزار شد.»

رئيس واحد نور هدف از برگزاري این نمایشگاه را بسط و ترویج فرهنگ عفاف و حجاب در بین دانشجویان و آشنایی دانشجویان با این امر مهم بيان کرد.

وي افزود: «با توجه به اینکه دانشجویان امروز آینده سازان ایران اسلامی هستند آشنایی این قشر از جامعه با فرهنگ عفاف و حجاب و مقوله فرهنگ اسلامی رسالت عظیم دانشگاه می باشد.»

برچسب‌ها : بسيج اساتيد - بسيج دانشجويي - حجاب و عفاف

آمار بازدید       امروز: 346    ديروز: 720    اين ماه: 346    تاکنون : 818829