به مناسبت روز جهاني قدس:

پيام رئيس دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور به مناسبت روز جهاني قدس

کد خبر: 213 تاریخ انتشار: 1395/4/9 نویسنده: نبی خلیلی
دكتر متولي: «روز قدس، روز تجلي ارزش هاي اصيل اسلامي و آرمان مقدس امام خميني عزيز (ره) و رستاخيز استكبار ستيزي ملل مسلمان جهان و ستيز هميشگي با صهيونيسم و امپرياليسم غارتگر است.»

به گزارش روابط عمومي واحد نور، دكتر صدرالدين متولي، از حضور یکپارچه استادان، دانشجویان و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور در راهپیمایی روز جهاني قدس شريف خبر داد و گفت: «مجموعه ي بزرگ دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور ضمن حمایت بی‌دریغ از رزمندگان فلسطینی و دفاع از مردم مظلوم غزه و دیگر مناطق اشغالی اعلام می‌دارد همپای ملت ایران و ملت‌های مسلمان جهان روز قدس در سراسر کشور به خیابان‌ها خواهيم آمد و فریاد مرگ بر اسرائیل و مرگ بر آمریکا و مرگ بر انگلیس سر خواهيم داد و خشم و نفرت خود را نسبت به جنایتکاران رژیم صهیونیستی ابراز خواهيم کرد.»

وي گفت: «روز قدس، روز تجلي ارزش هاي اصيل اسلامي و آرمان مقدس امام خميني عزيز (ره) و رستاخيز استكبار ستيزي ملل مسلمان جهان و ستيز هميشگي با صهيونيسم و امپرياليسم غارتگر است.»

اكنون كه ساليان زيادي از سخنان حكمت بار و بصيرت افزاي بنيانگذار نظام مقدس جمهوري اسلامي ايران در نامگذاري آخرين جمعه ماه مبارك رمضان به نام روز قدس مي گذرد، اين عنوان شهرتي جهاني يافته و مرزها را در نورديده و راهپيمايي روز قدس با حضور پرشور مردم مسلمان در اقصي نقاط جهان برگزار مي گردد.
وي با بيان اينكه راهپیمایی روز قدس، مثل سالهای قبل با حضور میلیونی و باشکوه مردم برگزار خواهد شد یکبار دیگر ملت نجیب ایران نشان خواهد داد با وجود همه ناملایمات، تبلیغات دروغین بدخواهان اسلام، همچنان پای ارزش‌ها و آرمان های انقلاب و خط اصیل امام راحل، مقام معظم رهبري و شهداي گرانقدر ایستاده است.
دكتر متولي تصريح كرد: «روز قدس امسال با توجه به تغییرات گسترده ای که در جهان روی داده، فرصت خوبی است تا با اتحاد با دیگر ملل اسلامی جبهه مستحکمی را در برابر دشمنان اسلام تشکیل دهیم و همچنين روز قدس می تواند سرآغاز یک حرکت عظیم مردمی باشد.»

برچسب‌ها : روز تجلي ارزش هاي اسلامي - روز قدس - مردم مظلوم غزه

آمار بازدید       امروز: 26    ديروز: 585    اين ماه: 24322    تاکنون : 1278209