به مناسبت روز جهاني قدس:

حضور پرشور دانشگاهیان واحد نور در راهپیمایی روز قدس

کد خبر: 214 تاریخ انتشار: 1395/4/12 نویسنده: نبی خلیلی
دكتر متولي: «روز جهانی قدس که از یادگاران امام راحل است نماد اتحاد و همبستگی ملت های مسلمان جهان با مردم مظلوم و ستمدیده فلسطین است.»

به گزارش روابط عمومي واحد نور، همزمان با آخرين جمعه ماه مبارك رمضان و به منظور ارج نهادن به فرمان معمار كبيرانقلاب حضرت امام خميني (ره) و همگام با مردم شهيد پرور و هميشه در صحنه ايران اسلامي، دانشگاهيان دانشگاه آزاد اسلامي واحد نور نيز حضوري پرشكوه در راهپيمايي روز قدس داشتند.

جمع کثیری از دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور با شرکت در راهپیمایی باشکوه روز جهانی قدس خواستار حفظ وحدت مسلمانان در برابر فتنه گران غربی و آمریکایی شدند.

جامعه دانشگاهی واحد نور و همیشه در صحنه، پرشور تر از سال‌های گذشته همگام با ملت شریف و شهید پرور ایران اسلامی ندای بنیان‌گذار جمهوری اسلامی ایران امام خمینی(ره) را لبیک گفتند و در حمایت از مردم بی‌دفاع فلسطین در آخرین روز جمعه ماه مبارک رمضان در راهپیمایی روز قدس شرکت کردند.

در این مراسم دکتر صدرالدین متولی ریاست دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور، معاونین، مدیران، استادان، کارکنان و دانشجویان نیز در کنار دیگر اقشار جامعه حمایت قاطع خود را از مردم مظلوم فلسطين اعلام کردند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور، شرکت در راهپیمایی روز قدس را با اهمیت توصیف کرد و گفت: «روز جهانی قدس که از یادگاران امام راحل است نماد اتحاد و همبستگی ملت های مسلمان جهان با مردم مظلوم و ستمدیده فلسطین است، حضور معنی دار ملت مسلمان و روزه دار ایران اسلامی در راهپیمایی روز قدس بار دیگر پیام مقاومت اسلامی را در جهان طنین انداز می کند.»

راهپیمایی باشکوه روز قدس در شهرستان نور از ميدان امام خميني(ره) آغاز و تا میدان فيضيه ادامه یافت، سپس شرکت کنندگان در راهپیمایی پس از به آتش کشیدن پرچم استکبار جهانی، اسرائیل و آمریکا، در مصلي این شهر حضور یافته و آخرین آئین عبادی – سیاسی نماز جمعه در ماه پر مهر و برکت رمضان در صفوفی بهم فشرده، خواندند.

برچسب‌ها : روز قدس - مردم مظلوم فلسطين - وحدت مسلمانان

آمار بازدید       امروز: 600    ديروز: 514    اين ماه: 600    تاکنون : 1042581