پيام تبريك:

پیام تبریک رئیس دانشگاه آزاد اسلامي واحد نور به مناسبت فرا رسیدن عید سعيد فطر

کد خبر: 215 تاریخ انتشار: 1395/4/15 نویسنده: نبی خلیلی
دكتر متولي: «عید فطر، عید عزت موحدان و عید عظمت خداجویان است. عید انسان‌دوستی و کمال‌جویی و عید ظلم ستیزی و عدالت‌‌خواهی است.»

به گزارش روابط عمومي واحد نور، دكتر صدرالدين متولي، فرا رسیدن عید سعید فطر را به تمامی مسلمانان به ویژه دانشگاهیان تبریک گفت.

متن اين پيام به شرح ذيل است:

بسم الله الرحمن الرحيم

ماه رمضان، ماه عبادت، ماه نزول قرآن، ماه ذکرخدا به پایان رسید. خوشا بر آنان که در این ماه مبارک توشه‌ای از تقوی برگرفتند و خانه آخرت خویش را آباد کردند. همان بندگان مؤمنی که با روزه‌داری، تلاوت قرآن و اقامه‌ی نماز همراه و هم‌نفسشان در این ایام مبارک بود.
عید سعید فطر، تحفه خداوند متعال به مؤمنانی است که با روزه به غبارروبی خانه دل پرداخته، پلیدی را از جان خود بیرون رانده و به جای آن اخلاص و ایمان را جایگزین کرده اند. حقیقتاً این عید خجسته روز تولد و شکفتن دوباره انسان است.

عید فطر، عید عزت موحدان و عید عظمت خداجویان است. عید انسان‌دوستی و کمال‌جویی و عید ظلم ستیزی و عدالت‌‌خواهی است. عید تعاون و نوع دوستی و عید پیام محمد (صل الله علیه و آله و سلم) و روز شرافت و کرامت محمدی (ص) است.

اینجانب، با آرزوی قبولی طاعات و عبادات در ماه مبارک رمضان و تبریک عید بزرگ سعید فطر، از خداوند متعال رستگاری و عزت و کرامت همگان را مسئلت می نمایم.

برچسب‌ها : عيد انسان دوستي - عيد سعيد فطر - ماه رمضان

اولين دوره تخصصي وکيل سايبري