به مناسبت شعار سال:

ويژه برنامه سال اقتصاد مقاومتي، اقدام و عمل در واحد نور

کد خبر: 226 تاریخ انتشار: 1395/5/27 نویسنده: نبی خلیلی
به مناسبت سال اقتصاد مقاومتي، اقدام و عمل، همايش دبيران و فارغ التحصيلان سال 67 دبيرستان شهيد بهشتي شهرستان نور و باتفاق خانواده شان در سالن آمفي تئاتر دانشگاه آزاد اسلامي واحد نور برگزار شد.

به گزارش روابط عمومي واحد نور: دكتر صدرالدين متولي ضمن خير مقدم گويي به حضار اظهار داشت: «امسال توفيق داريم ششمين گردهمايي دبيران و فارغ التحصيلان دبيرستان شهيد بهشتي شهرستان نور را برگزار نمائيم و سعي كرديم در راستاي فرموده مقام معظم رهبري در سالي كه مزين به سال اقتصاد مقاومتي، اقدام و عمل است اين اقدام را ترويج و حفظ نمائيم.»

دكتر متولي با اشاره به نامگذاری سال 1395 به نام اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل، از سوی مقام معظم رهبری، اقتصاد مقاومتی را مهم ترین عامل تقویت پایه و اساس کشور و عامل مهم در پرورش استعدادهای نیروهای داخلی در بخش‌های علمی، پژوهشی، اقتصادی و فرهنگی برشمرد و اظهار کرد: « اقتصاد دانش بنیان از پایه های سیاست های اقتصاد مقاومتی، محسوب می شود و نقش مهمی در ایجاد اشتغال پایدار دارد که با برنامه ریزی و تلاش در استفاده از دانش و خلاقیت نخبگان و فراهم آوردن محیطی مناسب برای نوآوری می تواند راهگشای بسیاری از مسائل جامعه شود.»

رئيس واحد نور با اشاره به اینکه در گذشته دانشگاه‌ها فقط وظیفه آموزش و پژوهش داشتند بیان کرد: «درحال حاضر یکی از اهداف، ایجاد دانشگاه کارآفرین است و شاخصی که دانشگاه نسبت به آن سنجیده می‌شود، چه از لحاظ تاثیرگذاری دانش‌آموختگان در صنعت و جامعه و چه از لحاظ ایجاد شرکت‌های دانش‌بنیان در دانشگاه‌ها، ایجاد کارآفرینی است.»

وی با اشاره به تولید ثروت براساس علم گفت:‌ «تولید ثروت براساس علم این است که دانشگاه بتواند محصولات خود را در جامعه به فروش برساند و از کنار آن درآمد کسب کند.»

رئيس واحد نور اظهار كرد: «بر اساس اقتصاد مقاومتي، راه‌اندازی شرکت‌های دانش‌بنیان برای به وجود آوردن فرصت‌های شغلی جدید و دستیابی به یک دانشگاه کارآفرین و صرفه‌جویی و تبدیل ایده‌ها و خلاقیت‌ها به محصولات علمی یکی از مهمترین اهداف ما در سال 95 است.»

دكتر متولي خاطر نشان كرد: «در اين گردهمايي سعي مي كنيم يادي از بزرگواران كنيم و براي شادي روحشان از خداوند متعال طلب آمرزش مي كنيم.»

گفتني است پخش كليپ، شعر خواني، بيان خاطرات و اجراي مسابقات خانوادگي، اجراي تئاتر و طنز از ديگر برنامه ها اين همايش بوده است.

برچسب‌ها : 0 - سال 67 دبيرستان شهيد بهشتي شهرستان نور - همايش دبيران و فارغ التحصيلان

آمار بازدید       امروز: 443    ديروز: 620    اين ماه: 5112    تاکنون : 664036