هم انديشي اساتيد:

نشست هم‌اندیشی اساتید درس آشنایی با دفاع مقدس در واحد نور برگزار شد

کد خبر: 232 تاریخ انتشار: 1395/6/6 نویسنده: محمدرضا اکبری
دكتر متولي: «موضوع دفاع مقدس موضوع مهمی است و باید همگان نسبت به آن اهتمام وپژه داشته باشند.»

نشست هم‌اندیشی و کارگاهی اساتید درس «آشنایی با دفاع مقدس» دانشگاه‌های مازندران، با حضور سردار يعقوب زهدي رئيس كميسيون جذب اساتيد درس دفاع مقدس كشور و سردار عبدالله ملكي مديركل بنياد حفظ آثار و نشر ارزش هاي دفاع مقدس استان مازندران، در سالن آمفي تئاتر واحد نور برگزار شد.

به گزارش روابط عمومي واحد نور، دكتر صدرالدين متولي در نشست هم‌اندیشی اساتید هدف از برگزاري چنين نشست را حفظ انسجام و ایجاد ارتباط مستمر و روزافزون اساتید عنوان كرد و گفت: «موضوع دفاع مقدس موضوع مهمی است و باید همگان نسبت به آن اهتمام وپژه داشته باشند.»

وي گفت:« دیدگاه مسئولین دانشگاه آزاد اسلامی در زمینه های مختلف به ویژه توجه به مسایل فرهنگی و انتقال ارزش های ناب انقلاب اسلامی به دانشجویان و دانشگاهیان همیشه نگاه ویژه ای است.»

رئيس دانشگاه آزاد اسلامی نور با بیان اینکه مفاهیم اساسی چون دانشگاه، شهیدان و دفاع مقدس همیشه در هم آمیخته هستند، افزود: «خانواده دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان آگاهان جامعه اسلامی همانند دیگر اقشار جامعه دانشگاهی، نقش بسزایی در تبیین ارزش ها و آرمان های انقلاب اسلامی و امام راحل دارند.»

سردار يعقوب زهدي در سخنانی بر ضرورت توجه به بعد علمی و عقلانی دفاع مقدس در کنار اهتمام به بعد حماسی و معنوی آن تاکید کرد و نقش اساتید و نخبگان دانشگاهی پیشکسوت دفاع مقدس و مرتبط با فرهنگ حماسه و ایثار را در این زمینه تحسین‌برانگیز و موثر خواند.

رئيس كميسيون جذب اساتيد درس دفاع مقدس كشور تصریح کرد: «آرامشی که امروز در کشور وجود دارد مرهون گذشت و ایثار شهدا، ایثارگران و جانبازان است این امنیت باید صادقانه به نسل آینده منتقل شود.»

وي در ادامه به ایراد سخن و واکاوی موضوعاتی مرتبط با تاریخ حماسه دفاع مقدس پرداخت.

سردار ملكي هدف از برگزاري اين نشست را، نهادینه کردن تجارب علمی و عملی دفاع مقدس به منظور جلوگیری از تحریف تاریخ و میراث گران‌بهای شهیدان و نابودی آن عنوان كرد و گفت: « از مهم‌ترین دستاوردهای دفاع مقدس تقویت اعتماد به نفس و خودباوری، رشد باورهای دینی، احساس تکلیف برای دفاع است.»

مديركل بنياد حفظ آثار و نشر ارزش هاي دفاع مقدس استان مازندران تصريح كرد: « شهدای ما تکمیل کننده رسالت امام حسین(ع) و سرتا پا معجزه‌اند تا ما درس بگیریم و باید در مسیر فرمان مقام معظم رهبری حرکت کنیم و مراقب توطئه‌های دشمنان باشیم.»

در ادامه، اساتید حاضر در کارگاه، پیرامون موضوعاتی چون پیشینه آغاز جنگ تحمیلی و بررسی شاخص‌­های نسل جنگ با نسل حاضر و انتقال فرهنگ دفاع مقدس و لزوم انتقال تجارب اساتید و حل چالش‌ها و ابهامات دانشجویی درس آشنایی با دفاع مقدس، اولویت اعزام دانشجویان و اساتید درس آشنایی با دفاع مقدس به سفرهای راهیان نور و نیز انجام فعالیت­‌های علمی، تحقیقی، پژوهشی پیرامون دفاع مقدس و تالیف کتب و مقالات تخصصی به بحث و بررسی پرداختند.

عبارت امنیتی

اگر قادر به خواندن اعداد نيستيد صفحه را refresh كنيد

فراخوان همکاری در تولید محتوی - پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران

آمار بازدید       امروز: 136    ديروز: 1614    اين ماه: 44195    تاکنون : 3574203