روز كارمند:

گراميداشت روز كارمند در واحد نور

کد خبر: 233 تاریخ انتشار: 1395/6/8 نویسنده: نبی خلیلی
دكتر متولي: « سيستمي موفق و توانمند است که کارمندان آن سيستم متعهد، متخصص و دلسوز باشند.»

به گزارش روابط عمومي واحد نور: مراسم روز کارمند در دانشگاه آزاد واحد نور با حضور هیات رئیسه و همه کارکنان برگزار شد.

دكتر صدرالدين متولي در اين مراسم با تبریک هفته دولت و روز كارمند، کارکنان دانشگاه را انسان‌هایی پرتلاش و دلسوز دانست و گفت: « سيستمي موفق و توانمند است که کارمندان آن سيستم متعهد، متخصص و دلسوز باشند.»

وي در این مراسم با تاکید بر ضرورت رشد همه‌جانبه دانشگاه، از کارکنان همه حوزه‌ها خواست همدلي و هماهنگی بین خود را افزایش داده تا کارها به صورت منظم انجام گیرد و زمان کمتری از وقت دانشجویان تلف شود.

رئيس واحد نور بر لزوم عزم و همت همه كاركنان و اساتيد در توسعه اقتصادي و فرهنگي دانشگاه تاكيد كرد و گفت: «بايد در خصوص درآمدهاي برون شهريه گام اساسي برداشت و گروه هاي آموزشي بايستي با ديدگاه كاربردي و كارآفريني و نيز تجاري سازي علمي به آموزش دانشجويان بپردازند و براي انجام آن نياز به يك برنامه مدون و اجرايي است.»

دكتر متولي اظهار كرد: «راه‌اندازی شرکت‌های دانش‌بنیان برای به وجود آوردن فرصت‌های شغلی جدید و دستیابی به یک دانشگاه کارآفرین و صرفه‌جویی و تبدیل ایده‌ها و خلاقیت‌ها به محصولات علمی  یکی از مهم ترین اهداف اين واحد دانشگاهي است.»

جهت ایجاد وفاق و همدلی بیشتر بین کارکنان  و همچنین برای تامین سلامت و ایجاد روحیه نشاط و شادابی در بین آنان مسابقه دارت و طناب كشي برگزار شد و به نفرات اول تا سوم جوایزي به رسم يادبود اهداء شد.

برچسب‌ها : دانشگاه كارآفرين - روز كارمند - هفته دولت

آمار بازدید       امروز: 540    ديروز: 507    اين ماه: 1047    تاکنون : 845063