مـدارك مـورد نيـاز ثـبـت نـام:

کد خبر: 236 تاریخ انتشار: 1395/6/24

بسمه تعالي

مـدارك مـورد نيـاز ثـبـت نــام کارشناسی

1. تحويل  اصل مدرك  ديپلم متوسطه نظام قديم يا اصل مدرك پيش دانشگاهي براي داوطلبان نظام جديد و 2سري كپي ، دانشجوياني كه فاقد اصل مدرك تحصيلي مي باشند بايستي سفته اي به مبلغ                          ريال از بانك ملي تهيه و تحويل امور مالي نمايند و رسيد سفته درج در پرونده گردد .
  2.  اصل شناسنامه عكس دار و كارت ملي ، يك سري فتوكپي ازتمام صفحات آن  در برگه A4 ( اصل شناسنامه  و كارت ملي صرفا” براي تطبيق خواهد بود )
  3.  شش قطعه عكس 4× 3 تمام رخ كه اخيرا” تهيه و مشخصات داوطلب درپشت آن نوشته شده باشد ( براي مشمولين 12 قطعه )
  4. اصل و دو برگ فتوكپي مدرك مشخص كننده وضعيت نظام وظيفه پذيرفته شدگان مرد
  5. فيش بانكي براي مقطع كارشناسي به مبلغ                       ريال  و براي مقطع كارداني  به مبلغ                ريال بابت هزينه خدمات آموزشي به حساب  سيبا شماره    0216236245007  به همراه يك سري كپي از فيش واريزي
  6. فيش بانكي شهريه ثابت  و حق بيمه  دانشجويي به حساب سيبا شماره    0216236245007
  7. .فيش بانكي به مبلغ                      ريال به شماره حساب 0105740365007 نزد بانك ملي (سيبا)  با شناسه پرداخت 5007500715جهت دريافت كارت تغذيه. ( براي دانشجوياني كه تمايلي به دريافت كارت تغذيه ندارند نيازي به پرداخت اين وجه نمي باشد.)

مـراحـل ثـبـت نــام

1. پيش مرحله– توزيع فرم ثبت نام
  2. مرحله اول - بررسي ليست آزمون و تشخيص هويت دانشجو .
  3. مرحله دوم-  تحويل اصل آخرين مدرك تحصيلي و سفته ( مدرك پيش دانشگاهي براي داوطلبان نظام جديد – و پايان تحصيلات نظام قديم )
  4. مرحله سوم – تحويل و تكميل فرمهاي ثبت نامي  ،  فتوكپي شناسنامه دوسري،  عكس پشت نويسي شده ، دوسري كپي مدرك تحصيلي
  5. مرحله – ارائه يك برگ تصويرمدرك تحصيلي جهت صدور ارزشيابي تحصيلي
  6. مرحله چهارم – صدور معافيت تحصيلي ( مخصوص آقايان )