در واحد نور صورت گرفت:

برگزاري جلسه كارگروه فرهنگي در واحد نور

کد خبر: 260 تاریخ انتشار: 1395/8/18 نویسنده: نبی خلیلی
دكتر متولي: «توسعه فعالیت‌های دینی و فرهنگی مایه افتخار دانشگاه آزاد اسلامی است و تاکنون در عرصه‌های مختلف فرهنگی اعم از قرآنی، ديني و اسلامی به دستاوردهای خوبی نائل آمده است که چراغ راهی برای آیندگان خواهد بود.»

جلسه كارگروه فرهنگي با حضور رئيس واحد و اعضاي ستاد اين كارگروه در سالن كنفرانس واحد نور برگزار شد.

به گزارش روابط عمومي واحد نور، دكتر صدرالدين متولي در اين جلسه با ارائه برنامه های انجام شده و در حال اجرا در حوزه فرهنگی واحد به بیان اهداف و راهکارهای انجام شده در ارتقای کمی و کیفی این برنامه ها در آینده اشاره کرد و گفت: «بايد با رعایت صرفه و صلاح دانشگاه فعالیت‌های فرهنگی را با قدرت و تنوع برگزار و با برنامه‌ریزی مناسب و صحیح همه نوع طیف و سلیقه از قشر جوان را جذب و مخاطب برنامه‌های خود كنيم.»

وي در خصوص جشنواره نماز و نیایش دانشگاه آزاد اسلامي استان مازندران به ميزباني واحد نور اظهار کرد: «دانشگاه آزاد اسلامی بعنوان یادگار علمی حضرت امام (ره) و دستاورد گرانقدر انقلاب اسلامی فعالیت‌های گسترده ای را در حوزه فرهنگ و مباحث دینی انجام داده و کسب رتبه‌های برتر در اقامه نماز و برگزاری جشنواره نماز و نیایش و ساخت مساجد با سبک معماری ایرانی اسلامی، برتری دانشگاه آزاد اسلامی را به عنوان نمادهای اسلامی آشكار ساخته است.»

دكتر متولي گفت: «توسعه فعالیت‌های دینی و فرهنگی مایه افتخار دانشگاه آزاد اسلامی است و تاکنون در عرصه‌های مختلف فرهنگی اعم از قرآنی، ديني و اسلامی به دستاوردهای خوبی نائل آمده است که چراغ راهی برای آیندگان خواهد بود.»

رئيس واحد نور افزود: «هدف از برگزاری چنین جشنواره های دینی و اسلامي توسعه فرهنگ نماز و نیایش در بین جامعه دانشگاهی و حضور آگاهانه افراد در امور دینی و فرهنگی است که خوشبختانه در حين برگزاری جشنواره، حضور افراد شركت كننده رشد چشمگیری یافته که افتخاری برای دانشگاه به حساب می آید.»

برچسب‌ها : جشنواره نماز و نیایش - فعالیت‌های دینی و فرهنگی - كارگروه فرهنگي

آمار بازدید       امروز: 13    ديروز: 877    اين ماه: 7507    تاکنون : 666431