گراميداشت هفته بسيج:

جلسه هماهنگي و برنامه ريزي گراميداشت هفته بسيج در واحد نور برگزار شد

کد خبر: 261 تاریخ انتشار: 1395/8/18 نویسنده: نبی خلیلی
رئيس دانشگاه آزاد اسلامي واحد نور: «بسیج بازوی پرتوان انقلاب اسلامی است و این نیروی الهی از بدو تاسیس تا کنون به عنوان یک عنصر قوی و تاثیرگذار در برابر تهدیدات و بحران بوده است.»

جلسه ستاد هماهنگی و برنامه ریزی گرامیداشت هفته بسیج با حضور رئيس واحد و اعضاي ستاد در سالن كنفرانس واحد نور برگزار شد.

به گزارش روابط عمومي واحد نور، دكتر صدرالدين متولي در اين جلسه بر نقش بسيج در صحنه هاي انقلاب و خدماتي كه اين نهاد در دوران دفاع مقدس و سازندگي ارائه كرده است تاكيد و گفت: «حفظ ارزش هاي ديني، دستاوردهاي انقلاب اسلامي و تحقق منويات مقام معظم رهبري در گرو ترويج فرهنگ و تفكر بسيجي مي باشد.»

وي با اشاره به اينكه بسیج یک افتخار و ارزش است گفت: «فرهنگ بسیجی، فرهنگ استقلال و آزادگی است، روحیه بسیجی و معرفت بسیجی باید فراگیر شود تا جمهوری اسلامی بتواند بار سنگینی را که بردوش دارد که همان بار هدایت الهی و سعادت انسان هاست به سر منزل برساند.»

رئيس واحد نور افزود: «بسیج با تدبیر حکیمانه امام خمینی(ره) توانست تا به امروز از آرمان ها و ارزش های انقلاب و نظام اسلامی به خوبی پاسداری نماید.»

دكتر متولي با اشاره به اينكه نهاد بسیج یک نیروی وفادار به رهبری و نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران است، اظهار كرد: «بسیج بازوی پرتوان انقلاب اسلامی است و این نیروی الهی از بدو تاسیس تا کنون به عنوان یک عنصر قوی و تاثیرگذار در برابر تهدیدات و بحران بوده است.»

دكتر صدرالدين متولي با گرامیداشت ایام پرخیر و برکت هفته بسيج، آن را یادآور رشادت‎ها و دلاورمردی‎های رزمندگان و ایثارگران عرصه جنگ و جهاد دانست و به تشریح برنامه هایی که به همین مناسبت در واحد نور اجرا خواهد شد، پرداخت.

رئيس دانشگاه آزاد اسلامي واحد نور ادامه داد: «در هفته بسيج، فضاسازی مناسب دانشگاه، نصب پلاکارد، بنر، ارسال سخنان بزرگان و پيام در خصوص هفته بسيج، برنامه محفل انس با قرآن، تکریم و دیدار با ایثارگران، رزمندگان، جانبازان و خانواده‎های شهدا، غبارروبی گلزار شهدا، برگزاري مراسم زيارت عاشورا، مسابقه ورزشی و طناب کشی، مراسم بزرگداشت این ایام، برگزاري كارگاه و نشست هاي آموزشی-فرهنگی، اردوی ورزشی به همراه خانواده و کوهپیمایی‏، مسابقه كتابخواني، برگزاري نمایشگاه و برپايي ایستگاه صلواتی و ... نیز انجام می شود.»

برچسب‌ها : بسیج بازوی پرتوان انقلاب اسلامی - فرهنگ بسیجی - گراميداشت هفته بسيج

آمار بازدید       امروز: 345    ديروز: 720    اين ماه: 345    تاکنون : 818828