امام جمعه شهرستان نور در كارگاه آموزشي:

برگزاری کارگاه آموزشی «اخلاق و نماز» در واحد نور

کد خبر: 263 تاریخ انتشار: 1395/8/20 نویسنده: نبی خلیلی
امام جمعه شهرستان نور: «اگر فرهنگ نماز به‌درستی در جامعه نهادینه شود، بسیاری از آسیب‌های اجتماعی از بین می‌رود.»

کارگاه آموزشی «اخلاق و نماز» ویژه كاركنان در سالن كنفرانس دانشگاه آزاد اسلامي واحد نور برگزار شد.

به گزارش روابط عمومي واحد نور، حجت الاسلام و المسلمين اميري ارجمند، مدرس اين دوره از كارگاه آموزشي درباره عنوان بحث «اخلاق و نماز» اظهار كرد: «در جامعه ای که نماز در بین امت اش با اهمیت بالا و دارای جایگاه رفیعی باشد بدون تردید ناهنجاری های اجتماعی کاهش خواهد یافت.»

وي به اهميت اخلاق و نماز در زندگی افراد و تاثیر آن در جلوگیری از بروز بسیاری از آسیب‌ها پرداخت و گفت: «داشتن اخلاق اداری و تکریم ارباب رجوع منوط به رعایت اخلاق اسلامی است که سرچشمه آن نماز مي باشد.»

امام جمعه شهرستان نور با بیان اینکه اقامه نماز نقش مهمی در تامین سلامت جسمی، روحی و روانی افراد دارد تصریح کرد: «نماز زیر بنای عبودیت و بندگی است و باید در تمام زمان ها و مکان ها به آن توجه ویژه ای شود.»

اميري ارجمند بیان کرد: «نماز بر اساس احادیث و روایات، تأثیر به سزايي در زندگي افراد دارد و موجب جلوگیری از فساد و فحشا در جامعه می‌شود و اگر نماز و فرهنگ نماز به‌درستی در سطح جامعه نهادینه شود بسیاری از آسیب‌های اجتماعی در جامعه از بين مي رود.»

صدرالدين متولي نيز با اشاره به اینکه در دین مبین اسلام نماز کارآمدترین و اصلی‌ترین ابزار برای مقابله با آسیب‌های اجتماعی است، گفت: «ترویج فرهنگ نماز در جامعه یک ضرورت اجتماعی و فرهنگی است که می تواند نقش موثری در کاهش آسیب های اجتماعی داشته باشد.»

وي با بيان اينكه نماز وسیله سعادتمندی انسان هاست و رابطه خالق و مخلوق را مستحکم خواهد کرد، گفت: ابزارهای نوین و فضای مجازی در جهت ترویج فرهنگ نماز کارگشا و بسيار موثر خواهد بود.»

رئيس واحد نور در خصوص برگزاري كارگاه آموزشي اخلاق و نماز اظهار کرد: «برگزاری این دوره با هدف افزایش سطح بینش و آگاهی کارکنان و هچنین توسعه و ترویج فرهنگ اقامه نماز در کنار سایر اقدامات فرهنگی می تواند کمک شایانی به اشاعه فرهنگ نماز در بین کارکنان كند.»

در پايان با اهداي لوح سپاس از حجت الاسلام و المسلمين اميري ارجمند، امام جمعه شهرستان نور مدرس اين دوره از كارگاه آموزشي قدرداني بعمل آمد.

برچسب‌ها : اخلاق اداری و تکریم ارباب - حجت الاسلام و المسلمين اميري ارجمند - كارگاه آموزشي«اخلاق و نماز»

آمار بازدید       امروز: 697    ديروز: 791    اين ماه: 28879    تاکنون : 790710