در حاشیه کنفرانس بین المللی آسایهل:

انتخاب رییس دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان رییس هیات امنای انجمن بین المللی آسایهل

کد خبر: 271 تاریخ انتشار: 1395/9/16 نویسنده: نبی خلیلی
در حاشیه کنفرانس بین المللی آسایهل اعضای رییس و اعضای هیات امنای انجمن بین المللی آسایهل برای مدت 2 سال انتخاب شدند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، در این نشست دکتر میرزاده رییس دانشگاه آزاد اسلامی به اتفاق آراء اعضای کنفرانس بین المللی برای مدت 2 سال به عنوان رییس هیات امنای این انجمن انتخاب شد. همچنین دکتر نینات از تایلند به عنوان دبیر انجمن برای دو سال دیگر انتخاب شد.

در این جلسه از خدمات دو ساله خانم ادریس رییس پیشین هیات امنا و رییس دانشگاه یوپی ام تقدیر و تشکر شد.

همچنین 2 نفر نایب رییس هیات امنا از کشورهای اندونزی و تایلند برای مدت 2 سال انتخاب شدند. علاوه بر این 12 عضو دیگر این هیات امنا انتخاب شدند. هیات امنای جدید راس ساعت 5 بعد از ظهر روز جاری به ریاست دکتر میرزاده تشکیل جلسه خواهد داد و در خصوص فعالیت ها و چشم اندازهای پیش روی انجمن طی 2 سال آینده به بحث و تبادل نظر خواهند پرداخت.

گفتنی است اتحادیه موسسات آموزش عالی و دانشگاه های جنوب شرق آسیا (آسایهل) در سال 1956 به عنوان یک سازمان غیردولتی با حضور روسای 8 دانشگاه دولتی منطقه در تایلند تاسیس شد و هم اکنون 210 دانشگاه از کشورهای ایران، مالزی، اندونزی، تایلند، استرالیا، ویتنام، برونئی، سنگاپور، فیلیپین، کامبوج، هنگ کنگ، هندوستان، ژاپن، میانمار، سریلانکا، تایوان، تیمور شرقی، لهستان، بلژیک، کانادا، فرانسه، انگلستان، نیوزیلند، سوئد و آمریکا در آن عضویت دارند.

برچسب‌ها : 0 - دکتر میرزاده رییس دانشگاه آزاد اسلامی - کنفرانس بین المللی

کتابچه ساهای استان مازندران