در حاشيه هجدهمين جلسه شورا:

برگزاري جلسه شوراي دانشگاه آزاد اسلامي استان مازندران

کد خبر: 272 تاریخ انتشار: 1395/9/16 نویسنده: نبی خلیلی
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران با توجه به ارتقای مرتبه علمی و افزایش تعداد اعضای هیأت علمی در واحدهای استان اظهار کرد: باید از این فرصت‌ها برای افزایش سطح کیفی و کمی آموزشی و پژوهشی و نیز افزایش سطح کمی و کیفی مجلات و فصلنامه‌ها استفاده کرد.

به گزارش روابط عمومي واحد نور، هجدمين جلسه شوراي دانشگاه آزاد اسلامي استان مازندران با حضور دبير هيأت امناء و رئيس دانشگاه آزاد اسلامي استان مازندران، رئيس دبيرخانه هيأت امناء، روساي واحدهاي دانشگاهي در سالن كنفرانس واحد نور برگزار شد.

به گزارش روابط عمومي واحد نور، دکتر کیومرث نیاز آذری در هجدهمین جلسه شورای دانشگاه آزاد استان مازندران که در واحد نور برگزار شد با ارائه گزارش وضعیت چاپ فصلنامه ها و مقالات علمی واحدهای استان تأکید کرد که همه فصلنامه ها و مقالات باید بموقع و بروز چاپ و توزیع شوند.

وی با تاکید بر نظارت بیشتر واحدهای استان در مورد نظارت و افزایش سطح کیفی آموزش در مقاطع تحصیلی کارشناسی ارشد و دکتری گفت: «دانشجویان مقطع دکتری تخصصی واحد ها بدون اخذ مجوز زبان حق شرکت در آزمون جامع را ندارند.»

نیاز آذری به درآمدهای حاصل از سامانه ساها اشاره کرد و تصریح کرد: «برخی از واحدهای استان از جمله آمل، بابل، ساری، چالوس و تنکابن از محل فعالیت سامانه ساها عملکرد و در آمد مناسبی داشتند و همه واحدهای استان نیز باید از این ظرفیت علاوه بر ارائه خدمات آزمایشگاهی و پژوهشی نسبت به ایجاد درآمد اقدام کنند.»

وی بر انجام دقیق برنامه واحدها بر اساس برنامه و بودجه پیش بینی شده تاکید کرد و گفت: «بودجه‌های پژوهشی، فرهنگی و ... باید براساس ردیف های مشخص محقق شده و اعتبارات آن تخصیص یابد.»

نیازآذری در مورد رشته محل های واحدهای دانشگاهی استان عنوان کرد: «همه رشته محل هایی که در واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی استان دایر هستند دارای مجوز قانونی بوده و گواهینامه یا دانشنامه به فارغ التحصیلان توسط همان واحد دانشگاهی ارائه خواهد شد.»

وی با تاکید بر دریافت کد شناسه برای همه استادان افزود: «راه اندازی سامانه ثبت اطلاعات استادان امکان نظارت و مدیریت را برای بررسی صلاحیتهای علمی و عمومی و نیز امکان برنامه ریزی برای برنامه ها و اهداف راهبردی دانشگاه را فراهم کرده است و لزوماً همه اساتید تمام وقت، نیمه وقت و حق التدریس باید در این سامانه ثبت نام و کد شناسه دریافت کنند.»

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران با توجه به درآمد از محل فعالیت‌های دانش بنیان و ارائه خدمات آموزشی کوتاه مدت بر توسعه فعالیت‌های مراکز رشد تاکید و اظهار کرد: «تعداد 5 مرکز رشد درسطح واحد های استان فعال هستند که باید امکانات و شرایط را برای فعالیت های مستمر هسته های فناور و شرکت های دانش بنیان بیش از پیش فراهم کنند.»

وی با بیان اینکه 13 واحد و یک مرکز در سطح استان در حال فعالیت هستند و صرفه جویی در هزینه های جاری واحد ها رقم بزرگی در استان می شود بر صرفه جویی در هزینه های خدماتی و اداری تأکید کرد.

نیازآذری به مطالبات معوق برخی واحدهای دانشگاهی استان نیز اشاره و عنوان کرد: «روسای همه واحدهای استان نسبت به وصول این مطالبات اهتمام و جدیت بیشتری داشته باشند.»

در ادامه این جلسه 9 طرح تجاری و اقتصادی از واحدهای چالوس، نکا، سوادکوه، بهشهر و جویبار مورد بررسی و تایید قرار گرفت.

در پایان این جلسه برای انتخاب عضو هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران رأی گیری شد که دکتر محمود صمد لرگانی رئیس واحد تنکابن با اکثریت آرا به عنوان عضو هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان انتخاب شد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور با اشاره به هدف مهم اين واحد دانشگاهي در بعد ارتقاي کیفیت گفت: «برنامه های علمی، آموزشي، فرهنگي و ... این واحد دانشگاهی در سطح شهرستان،  فراهم کردن امکانات و تجهیزات لازم در رشته های مختلف و با استفاده از استادان مجرب توانسته ایم گام های ارزنده ای در توسعه و پیشرفت شهرستان خصوصاً در تامین نیروهای علمی برداریم.»

متولي با بیان اینکه اکثر رشته های واحد نور با توجه به استراتژی قبلی ترسیم شده فنی و مهندسی و تحصیلات تکمیلی است افزود: «باید در زمینه تربیت اعضای هیأت علمی کارآمد، متعهد و متخصص و تأسیس شرکت های دانش بنیان بکوشیم و کیفیت آموزش در این واحد را ارتقاء دهیم.»
وي تصريح كرد: «با کاربردی کردن پژوهش ها باید کیفیت شرکت های دانش بنیان افزایش یابد و ما نیز با جدیت در حال پیگیری آن هستیم و بايد به سوی تبدیل علم به ثروت پیش برویم و این جزء با حرکت به سوی شرکت های دانش بنیان و فعاليت های اقتصادی محقق نخواهد شد.»

متولي با اشاره به خدمات ارزنده دانشگاه آزاد اسلامی، عنوان کرد: «دانشگاه در پیشرفت جامعه نقش بی‌بدیلی دارد و فعاليت هاي آن در راستای اقتصاد مقاومتی است.»

برچسب‌ها : دكتر نيازآذري - روساي واحدهاي دانشگاهي - هجدهمين جلسه شورا

آمار بازدید       امروز: 729    ديروز: 641    اين ماه: 7346    تاکنون : 666270