سجاده نور:

مراسم اختتامیه یازدهمین جشنواره نماز و نیایش در واحد نور برگزار شد

کد خبر: 273 تاریخ انتشار: 1395/9/17 نویسنده: نبی خلیلی
دكتر متولي: «نماز برای نجات بشر لازم و ضروری است و بدون نماز انسان به رستگاری و سعادت نمی رسد.»

مراسم اختتامیه یازدهمین جشنواره نماز و نیایش با عنوان «سجاده نور» با حضور دکتر کیومرث نیاز آذری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران، حجت الاسلام حسینی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان ، روسای واحدهای استان و رؤسای شورای های تخصصی استان در واحد نور برگزار شد.403 اثر از واحدهای استان به دبیرخانه این جشنواره ارسال شد.

به گزارش روابط عمومي واحد نور، دکتر صدرالدین متولی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور در مراسم اختتاميه یازدهمین دوره جشنواره نماز و نیایش با عنون (سجاده نور) با بیان اینکه نماز عبادت محوری و راز و نیاز با پروردگار است، گفت: «نماز برای نجات بشر لازم و ضروری است و بدون نماز انسان به رستگاری و سعادت نمی رسد.»

وی گفت: «نماز نشانه وحدت، و رمز يكپارچگي میان امت اسلامی و راه رسیدن به خوشبختي است و باید برای آن اهمیت بسیار زیادی قائل شد.»

دكتر متولی ترویج فرهنگ نماز در جامعه را راهی برای رفع مشکلات دانست و گفت: «ترویج فرهنگ نماز مقدمه و زمینه تربیت الهی انسان است.»

دبير هيات امنا و رئيس دانشگاه آزاد اسلامي استان مازندران با بیان اینکه نماز موهبت الهی برای پاکی و طهارت نفس و تطهیر جامعه از پلیدی‌ها و زشتی‌ها است افزود: «نماز نقطه اتصال انسان با خداوند است که در کوتاه‌ترین زمان انجام می گیرد.»

وي گفت: «ریشه بسیاری از بی بند و باری های موجود در کشور ناشی از غفلت از فرایض دینی است که باید با ترویج فرهنگ نماز ریشه آن را خشکاند.»

دكتر نيازآذري افزود: «نماز مهم ترین جلوه عبادت و بندگی است که دانش آموزان و دانشجويان باید با این جلوه مهم در ابعاد اعتقادی، عاطفی، مناسکی و پیامدی شناخت پیدا کنند.»

مسئول نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه هاي آزاد اسلامي استان مازندران با اشاره بر اینکه تحقق فرهنگ نماز بهترین راه برای پیشگیری از ناهنجاری‌های اجتماعی است، گفت: «بالاترین و کامل ترین راه ارتباط با خدا نماز است و اگر جامعه را با برکات و روش های خواندن نماز آشنا کنیم، باعث کاهش جرائم و آسیب های اجتماعی در جامعه می‌شود.»

وی ادامه داد: «کلید بسياري از کاهش آسیب های اجتماعی در جامعه اسلامی ایران نماز با اخلاص است. یعنی همان نمازی که با درک، عقل و دل خوانده می شود و در انسان به عنوان یک نیاز درونی از آن یاد می شود.»

متولی در پايان با بیان اینکه در این جشنواره آثار دانشجویان، استادان و کارکنان در 12 غرفه هنری، فرهنگی و پژوهشی به نمایش گذاشته شد، افزود: «در این جشنواره هنرمندان در در رشته‌های خوشنویسی، نقاشی، گرافیک، فیلم، عکس، شعر، داستان، صنایع دستی، متون نمایشی، فعالیت‌های انتشاراتی با موضوع نماز و نیایش به مدت دو روز در این واحد به رقابت پرداختند.»

رئيس واحد نور گفت: «403 اثر از واحدهای استان در سه بخش استادان، کارکنان و دانشجویان به دبیرخانه این جشنواره ارسال شد که از سوی تیم داوری متشکل از استادان و صاحب‌نظران در 39 رشته مختلف مورد ارزیابی و داوری قرار گرفت و در پایان 150 اثر برتر حائز رتبه شدند.

تعداد آثار ارسال شده به یازدهمین جشنواره نماز و نیایش در واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی نسبت به دوره قبل 33 درصد افزایش داشته است.

در پایان این مراسم از نفرات برتر در بخش استادان، کارکنان و دانشجویان با اهدای لوح سپاس و تندیس تجلیل شد.»

برچسب‌ها : رئيس دانشگاه آزاد اسلامي استان مازندران - مراسم اختتاميه - نماز و نيايش

کتابچه ساهای استان مازندران

اولین تور آموزش سراسری و کشوری تجهیزات پزشکی ایران