انالله وانا اليه راجعون:

مراسم ترحيم استاد فرهيخته شادروان كامران يزداني برگزار شد

کد خبر: 274 تاریخ انتشار: 1395/9/17 نویسنده: نبی خلیلی
مراسم ترحيم استاد عاليقدر مرحوم كامران يزداني در مسجد پيامبر اعظم(ص) واحد نور برگزار شد.

به گزارش روابط عمومي واحد نور، مراسم ترحيم استاد عاليقدر مرحوم كامران يزداني با حضور خانواده ايشان، هيأت رييسه دانشگاه، استادان، کارکنان، دانشجويان و مردم شريف شهرستان نور در مسجد پيامبر اعظم(ص) دانشگاه آزاد اسلامي واحد نور برگزار شد.

در ابتدا، مراسم با قرائت آیاتی چند از کلام الله مجید توسط قاری قرآن آغاز و سپس دكتر متولي رئيس دانشگاه آزاد اسلامي واحد نور ضمن تسلیت به خانواده استاد يزداني، خاطرات و خصوصيات ایشان را برای حاضرین عنوان و از خصائص وی صحبت کرد.

در ادامه مداح اهل بیت به مداحی و نوحه سرایی پراخته و یاد این استاد از دست رفته را  گرامی داشتند و سپس حجت الاسلام والمسلمين سليمي به بیان نکات برجسته در خصوص استاد و عالم بودن اشاره و یاد مرحوم يزداني را گرامی داشتند.

مرحوم كامران يزداني، معلم فرهيخته دبيرستان دخترانه سما نور بود که دار فاني را وداع گفت.

«روحش شاد و يادش گرامي باد.»

برچسب‌ها : رئيس دانشگاه آزاد اسلامي واحد نور - مرحوم كامران يزداني - معلم فرهيخته

آمار بازدید       امروز: 2371    ديروز: 3276    اين ماه: 10229    تاکنون : 545575