به مناسبت هفته پژوهش:

برگزاری جلسه هماهنگي هفته پژوهش و فناوری در واحد نور

کد خبر: 276 تاریخ انتشار: 1395/9/22 نویسنده: نبی خلیلی
دكتر متولي: در هفته پژوهش بایستی با اقدامات و طرح های علمی و پژوهشی انرژی و روح تازه ای به دانشگاه دمیده شود.»

به مناسبت هفته پژوهش جلسه ای جهت هماهنگی بیشتر در سالن كنفرانس واحد نور با حضور ریاست دانشگاه، اعضای هیئت رئیسه، مديران گروه ها برگزار شد.

به گزارش روابط عمومي واحد نور، در ابتدای این جلسه دكتر صدرالدين متولي با اشاره به هدف برنامه ریزی و نظارت بر برگزاری مراسم هفته پژوهش، بر تقویت روحیه ی پژوهشگری، استفاده از نیروهای علمی، مولفان و پژوهشگران و همچنین ایجاد شرکت های دانش بنیان در جهت کسب درآمدهای غیر شهریه و ایجاد اشتغال و تولید دانش و فناوری در این واحد تاکید کرد.

وي اهداف تشکیل جلسه را تشریح و بر ضرورت جلب مشارکت اساتید، کارکنان و دانشجویان در راستای هرچه بهتر برگزار شدن برنامه های هفته پژوهش و فناوری، به معرفی و تشریح اهداف وبرنامه ها ي هفته پژوهش پرداخت.

دكتر متولي همچنین ادامه داد: «بحث پژوهش شامل طرح های مختلف دانشگاهی و ارتباط با صنعت است که در واحد های دانشگاهی در جهت فعال تر کردن آن باید اقدام لازم صورت گیرد.»

رئيس واحد نور به لزوم برنامه ریزی منسجم و پربار برای ورود به هفته پژوهش اشاره کرد و گفت: «در هفته پژوهش بایستی با اقدامات و طرح های علمی و پژوهشی انرژی و روح تازه ای به دانشگاه دمیده شود و لازم است فضایی ایجاد گردد تا دانشگاهیان بتوانند به بهترین شکل از این هفته استفاده و به اطلاعات علمی خود را ارتقا بخشند.»

دکتر متولي افزود: «در هفته پژوهش انتظار می رود با درایت و تلاش حوزه پژوهش و با برنامه ریزی های منسجم و با تبلیغات صحیح،  تمامی فعالیت های علمی و پژوهشی انجام گرفته در  دانشگاه را در قالب نمايشگاه دستاوردهاي پژوهشي گروه هاي آموزشي اطلاع رسانی و منعکس کرد.»

در پایان اعضای جلسه، در خصوص هفته پژوهش و برگزاري نمايشگاه دستاوردهاي پژوهشي گروه هاي آموزشي در واحد نور به بحث و تبادل نظر صورت پرداختند.

برچسب‌ها : 0 - شرکت های دانش بنیان - هفته پژوهش و فناوری

آمار بازدید       امروز: 612    ديروز: 1204    اين ماه: 1816    تاکنون : 537162