پيام تبريك:

پیام تبریک رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور در پی انتصاب دکتر میرزاده به عنوان ریاست انجمن آسایهل

کد خبر: 277 تاریخ انتشار: 1395/9/24 نویسنده: نبی خلیلی
در پی انتخاب دکتر حمید میرزاده به ریاست هیات امنای انجمن آسایهل، دکتر صدرالدین متولی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور در پیامی این انتخاب را تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومي واحد نور؛ متن پیام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور بدین شرح است:

دانشمند فرزانه جناب آقای دکتر حمید میرزاده

رئیس فرهیخته دانشگاه آزاد اسلامی

تصمیم هیأت امنای انجمن آسایهل و رأی اکثریت قاطع اعضای آن انجمن در راستای انتخاب حضرتعالی به عنوان رئیس انجمن آسایهل، افتخاری بزرگ برای جامعه دانشگاهی ایران عزیز ودانشگاه آزاد اسلامی است.

مطمئنأ انتخاب حضرتعالی به عنوان رئیس انجمن آسایهل، برگ زرین دیگری بر افتخارات جامعه ایرانی و دانشگاهی است که جلوه‌ای از تلاش و امید برای فتح قله‏‌های افتخار و فرداهای بهتر است.

اینجانب، این موفقیت را صمیمانه تبریک و تهنیت عرض نموده، از درگاه خداوند سبحان مزید توفیقات روزافزون شما را در راستای ارتقای جایگاه و تحقق اهداف عالیه نظام مقدس جمهوری اسلامی به ویژه خانواده بزرگ دانشگاه آزاد اسلامی خواستارم.

دکتر صدرالدین متولی

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور