با حضور یاسر هاشمی:

نشست مدیریت پسماند استان مازندران به میزبانی واحد نور برگزار شد

کد خبر: 278 تاریخ انتشار: 1395/9/29 نویسنده: نبی خلیلی
رئیس دبیرخانه هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی: «باید تدابیری اتخاذ شود تا این طرح هرچه زودتر اجرایی شود تا مشکل دفع زباله های شهری که یکی از مهم ترین مسائل شهرستان و استان است حل شود.»

دكتر صدرالدين متولي در جلسه مدیریت پسماند استان مازندران كه با حضور یاسر هاشمی رئيس دفتر هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی کشور در سالن كنفرانس واحد نور برگزار شد افزود: «زباله یکی از معضلات استان گردشگرپذیر مازندران، به ویژه شهرستان نور است که تنها با تعامل می توان آن را حل کرد.»

وي گفت: «موضوع مدیریت پسماند از دیرباز یکی از مهم‌ترین دغدغه‌های مسئولان و مردم بوده و به یکی از چالش‌های اصلی مدیریت شهری تبدیل شده ‌است، كه با ورود دانشگاه آزاد اسلامي و كارهاي تحقيقاتي و نيز اجراي دفع صحيح و بهداشتي زباله هاي منطقه و نيز توليد برق از آن براي استان مازندران فرصتي ايجاد شد تا ارتباط بين دانشگاه و دستگاه هاي اجرايي بيشتر شده و مشكلات جامعه به صورت علمي حل شود.»

رئيس واحد نور با اشاره به اینکه مدیریت پسماند و زباله های شهری امری بسیار حیاتی و مهم است خاطر نشان کرد: «اگر دفع زباله های شهری به روش صحیح و بهداشتی صورت نگيرد باعث آلودگی زیست محیطی می شود و همچنین باعث شیوع بیماری های مختلف شده و سلامتی مردم به خطر می افتد و باید در دفع زباله های شهری به صورت کارشناسی و دقيق عمل نماییم.

رئيس دفتر هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی نيز  با اشاره به اينكه کشورهای کره، ژاپن و بسیاری از کشورهای اروپایی بصورت پلاسما مشکل زباله خود را حل کرده اند گفت: «مشکلات بسیاری در حوزه پسماند گریبانگیر کشور است که دانشگاه آزاد اسلامي به طور جدی در آزمایشگاه ها مطالعات را با پژوهشگران خود بر سر این مسائل آغاز کرده است.»

یاسر هاشمی بر جدی گرفتن طرح "مدیریت پسماند و امحای زباله و توليد برق" در این جلسه تاکید کرد و گفت: «باید تدابیری اتخاذ شود تا این طرح هرچه زودتر اجرایی شود تا مشکل دفع زباله های شهری که یکی از مهم ترین مسائل شهرستان و استان است حل شود.»

رئیس دبیرخانه هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه این دانشگاه اکنون در کشور در زمینه فعالیت‌های اقتصاد مقاومتی و دانش بنیان پیشتاز است گفت: « ایجاد دانشگاه کارآفرین و توسعه فعالیت‌های دانش بنیان از جدی ترین ماموریت هاي اصلي دانشگاه است.»

در پايان شهرداران غرب استان مازندران در خصوص مديريت پسماند و براساس تفاهم نامه همكاري مطالعاتي و فناوري مطالبي را مطرح و به بحث و گفت و گو پرداختند و در اين جلسه تصميم گرفته شد تا با محوريت شهرداري آمل زميني به مساحت 5 هكتار جهت دفع زباله هاي شهر آمل، نور و محمودآباد و ... اختصاص داده شود.

برچسب‌ها : جلسه مديريت پسماند - رئيس دفتر هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی - ياسر هاشمي

کتابچه ساهای استان مازندران

اولین تور آموزش سراسری و کشوری تجهیزات پزشکی ایران