بازديد مهندس ياسر هاشمي:

بازديد رئیس دبیرخانه هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی از واحد نور

کد خبر: 279 تاریخ انتشار: 1395/9/29 نویسنده: نبی خلیلی
مهندس ياسر هاشمي: «در دهه چهارم عمر دانشگاه آزاد، این دانشگاه از دانشگاه آموزش محور به سمت پژوهش محور حرکت کرده است.»

به گزارش روابط عمومي واحد نور، رئیس دبیرخانه هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی در بازدید از دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور در جمع اعضای هیات رئیسه این واحد دانشگاهی حاضر شد و ظرفیت‌ها و توانمندی‌های این واحد دانشگاهی را مشاهده کرد.

وي با توجه به پیشرفت‌های قابل قبول و موفقیت‌آمیز این واحد دانشگاهی گفت: «دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان یکی از مراکز مهم تولید علم و پیشرفت به تمام معنی یک امتیاز بزرگ محسوب می شود.»

وی همچنین  بابیان اینکه آموزش و پژوهش و ارتباط با صنعت جهت توسعه و پيشرفت در دانشگاه با یکدیگر پیوند دارد بيان کرد: «در دهه چهارم عمر دانشگاه آزاد، این دانشگاه از دانشگاه آموزش محور به سمت پژوهش محور حرکت کرده است.»

دكتر صدرالدين متولي نیز با اشاره به هدف مهم دانشگاه آزاد اسلامی در بعد کیفیت بخشی به آموزش گفت: «برنامه های علمي، پژوهشي و فرهنگي این واحد دانشگاهی در سطح شهرستان،  فراهم کردن امکانات و تجهیزات مورد نیاز در رشته های مختلف است و با استفاده از اساتيد مجرب توانسته ایم گام های ارزشمندي در جهت پيشرفت شهرستان خصوصاً در تامین نیروهای علمی برداریم.»

دكتر صدرالدين متولي با بيان اينكه باید در دانشگاه ها با محوریت علمی فرهنگی، اخلاق مداری را تقويت کنیم، گفت: «دانشگاه‌ باید محل انسان‌سازی به معنای واقعی و در نتیجه افرادی را تحویل جامعه اسلامی دهد که خدمتگزار دین و مردم باشند.»

ياسر هاشمي در پايان ظرفیت و فعالیت‌های دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور را بسیار خوب ارزیابی و یادآور شد: «تجهیزات، امکانات و فضاهای آموزشی در واحد نور توسعه خوبی داشته و کارایی مدیریتی، آموزشی و تحقیقاتی در این واحد مثبت است و از خدمات ارزنده رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور تشکر کرد.»

برچسب‌ها : آموزش و پژوهش - رئیس دبیرخانه هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی - محوریت علمی فرهنگی

کتابچه ساهای استان مازندران

اولین تور آموزش سراسری و کشوری تجهیزات پزشکی ایران