به مناسبت هفته پژوهش و فناوري:

آیین افتتاحيه نمایشگاه دستاوردهای پژوهشي گروه هاي آموزشي در واحد نور

کد خبر: 280 تاریخ انتشار: 1395/9/29 نویسنده: نبی خلیلی
رئيس واحد نور: «پژوهشی موفق است که مراحل آن تا تجاری سازی و کسب درآمد طی شود و اگر این مراحل را طی نکند بدون شک پژوهش موفقی نخواهد بود.»

آیین افتتاحيه نمایشگاه دستاوردهای پژوهشي گروه هاي آموزشي، با حضور دکتر صدرالدين متولي، اعضاي هيات رئيسه، مديران گروه هاي آموزشي، استادان، كاركنان و دانشجويان در واحد نور برگزار شد.

دكتر صدرالدين متولي در مراسم افتتاحيه نمايشگاه دستاوردهاي پژوهشي با اشاره به اینکه در حوزه علم و فناوری مشارکت بخش خصوصی در این زمینه می تواند موجب شکوفایی استعدادها و ترغیب محققان برای پژوهش و تحقیق شود گفت: « دانشگاه آزاد اسلامي مي تواند با تحقيق و پژوهش و ارائه راهكارهاي عملي گام هاي موثري براي رفع مشكلات بردارد.»

وي بیان کرد: «پژوهشی موفق است که مراحل آن تا تجاری سازی و کسب درآمد طی شود و اگر این مراحل را طی نکند بدون شک پژوهش موفقی نخواهد بود.»

رئيس واحد نور با بيان اينكه پژوهش از محورهاي مهمي است كه  اگر در جامعه انجام شود پيشرفت هاي دانش بشري صورت مي گيرد افزود: «همه دستاوردهای امروز بشر مرهون تلاش و اهتمام در عرصه پژوهش است و در جهت پيشرفت و توسعه دانشگاه بدون آموزش و پژوهش محقق نخواهد شد.»

دكتر متولي با بیان این که پیشرفت،  قدرت و اقتدار هر کشور در سایه علم و فناوری بدست می آید، گفت: «اگر بخواهیم کشوری مستقل داشته باشیم باید به تحقیق و پژوهش نیز توجه ویژه کنیم.»

نمایشگاه دستاوردهاي پژوهشي واحد نور که از روز يكشنبه 28 آذر ماه به مناسبت هفته پژوهش و فناوری آغاز بکار کرده است تا روز 5 دي ماه ادامه خواهد داشت. این نمایشگاه در اين واحد دانشگاهي در حال برگزاری است.

برچسب‌ها : دستاوردهاي پژوهشي - گروه هاي آموزشي - هفته پژوهش و فناوري

آمار بازدید       امروز: 741    ديروز: 641    اين ماه: 7358    تاکنون : 666282