با حضور مسئول کمیته جستجوی مفقودین و شهدای گمنام :

سردار باقرزاده در حاشیه جانمایی محل تدفین شهدا در دانشگاه آزاد اسلامی نور

کد خبر: 281 تاریخ انتشار: 1395/9/30 نویسنده: نبی خلیلی
مسئول کمیته جستجوی مفقودین و شهدای گمنام دفاع مقدس: «حضور شهدا هم از نظر مادی و هم از نظر معنوی باعث برکت بیشتر در دانشگاه می شود و دانشجویان نیز بیشتر با شهدا انس می گیرند.»

به گزارش روابط عمومی واحد نور، سردار سید محمد باقرزاده در بازدید از واحد نور و جانمایی محل تدفین شهدای گمنام با اشاره به اینکه افراد مخلص همچون شهیدان، چراغ‌های هدایت هستند گفت: «تدفین شهدای عزیز هشت سال دفاع مقدس نه تنها موجب امتزاج معنویت با فضای علمی و پژوهشی در دانشگاه می‏‌شود بلکه باید دانست تدفین شهدا هدیه ارزشمند خداوند به دانشجویان و دانشگاهیان است.»

مسئول کمیته جستجوی مفقودین و شهدای گمنام دفاع مقدس در بازدید و تعیین محل تدفین شهدای گمنام دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور گفت: «فضا و طراحی یادمان شهدا باید طوری صورت گیرد که انگار در جبهه و سنگر حضور داریم و این حرکت خود نوعی ادبیات و فرهنگ سازی است.»

سردار باقرزاده با بیان اینکه حضور شهداي گمنام در دانشگاه باعث امنیت و آرامش می‌شود، گفت: «حضور شهدا هم از نظر مادی و هم از نظر معنوی باعث برکت بیشتر در دانشگاه می شود و دانشجویان نیز بیشتر با شهدا انس می گیرند.»

وی افزود: «دانشجویان هم به شکرانه حضور شهدا در دانشگاه این محیط علمی را به
سکوئی دائمی برای ترویج فرهنگ جهاد، ایثار و شهادت تبدیل کرده اند و می بایست با بازخوانی دقیق دفاع مقدس از زبان فرماندهان و برپائی برنامه هایی این فرهنگ را گسترش دهند.»

مسئول کمیته جستجوی مفقودین و شهدای گمنام دفاع مقدس گفت: «با احداث این یادمان می توان بستر و زمینه های لازم جهت توسعه هرچه بیشتر و نشر آثار دفاع مقدس و آرمان های انقلاب اسلامی در این منطقه و دانشگاه را فراهم ساخت و همچنین از این  یادمان جهت برگزاری مراسمات مختلف فرهنگي و مذهبی، برگزاری ادعیه مختلف از جمله دعای عرفه، شب شعر دفاع مقدس، تشریح عملیات های مختلف و ... نیز استفاده کرد.»

دکتر صدرالدین متولی نیز با اشاره به اینکه شهدای عزیز و والامقام انقلاب اسلامی جان شیرین خود را در راه استقلال و آزادی این مرز و بوم نثار کردند گفت: «ملت ایران آزادی، استقلال و امنیت خود را مرهون جان فشانی و رشادت های شهیدان گرانقدر می داند و به یقین عزت ایران اسلامی مدیون از خود گذشتگی شهداست.»

رئیس واحد نور افزود: «شهدای ما همان افرادی بودند که با تبعیت محض از بنیان گذار انقلاب اسلامی و انتخاب مسیر شهادت در برابر هجمه صریح دشمنان ایستادگی کردند و به ما درس ایثار و مقاومت آموختند.»

وی وجود شهدا در دانشگاه ها را باعث برکت دانست و اظهار كرد: «وقتی شهدا در دانشگاه ها باشند بیشترین درصد مشکلات به برکت وجود پیکر پاک و گرانقدر آنان حل خواهد شد.»

رئيس واحد نور گفت: «شهدا نورانیت خاصی به جامعه اسلامی ایران بخشیده‌اند و ایران اسلامی به برکت مقاومت و پایداری شهدا در مسیر آرمان‌های والای انقلاب اسلامی حرکت می‌ کند.»

دکتر متولی در پایان آمادگی کامل این دانشگاه  را برای هرگونه همکاری برای طراحی و احداث یادمان شهدا اعلام کرد.

برچسب‌ها : جانمایی محل تدفین شهدا - سردار باقرزاده - مسئول کمیته جستجوی مفقودین و شهدای گمنام دفاع مقدس

آمار بازدید       امروز: 2388    ديروز: 3276    اين ماه: 10246    تاکنون : 545592