به مناسبت هفته پژوهش و فناوري:

رئيس واحد نور در نمایشگاه دستاوردهای پژوهشي گروه هاي آموزشي در واحد نور

کد خبر: 284 تاریخ انتشار: 1395/10/1 نویسنده: نبی خلیلی
دكتر متولي: «نتایج مقالات علمی باید موجب حل مشکلات جامعه، ارائه خدمت به مردم و یا تولید ثروت شود.»

دكتر صدرالدين متولي در روزي كه به نام پژوهش و دانشگاه كارآفرين نامگذاري شده است گفت: «دانشگاه کارآفرین علاوه بر تربیت دانش‌آموختگانی براساس مولفه‌های کارآفرینی و کارمندی، باید به توسعه و اشتغال و ثروت‌آفرینی توجه کند.»

رئيس واحد نور در نمايشگاه دستاوردهاي پژوهشي گروه هاي آموزشي با بیان اینکه، ما باید به دنبال تولید علم نافع و علمی که به دنبال حل مشکلات جامعه است، باشیم، گفت: «دانشجویان در دانشگاه ها باید به گونه ای تربیت شوند که اقدام به کسب وکار کنند به همین علت یکی از برنامه های ما تبدیل دانشگاه ها به دانشگاه کارآفرینی است.»

وي با تاکید بر حرکت دانشگاه‌ها به سمت دانشگاه‌های کارآفرین و نسل سوم، افزود: «دانشگاه کارآفرین یعنی علاوه بر تولید علم و تربیت نیروی انسانی مورد نیاز توسعه در راستای تجاری سازی علم و تأسیس شرکت های دانش بنیان قدم بر می دارد.»

دكتر متولي در این مراسم هفته پژوهش را فرصتی مناسب برای توجه بيشتر بر روی ابعاد مختلف پژوهش دانست و افزود: «مهم‌ترین خصوصيت هفته پژوهش و فناوري برنامه ریزی بهتر برای آینده و توسعه کشور و زنده نگه داشتن این تفکر در نزد مردم و مسئولان است.»

این مسئول دانشگاهي، با اشاره به اهميت پژوهش و نقش آن در جامعه گفت: « پژوهش یکی از اساسی‌ترین نیازها برای نیل به پیشرفت و توسعة همه جانبة یک کشور است و قدرت و استقلال هر کشوری بر پژوهش و تولید علم استوار است. بنابراین نوع و سطح فعالیت‌های پژوهشی یکی از شاخص‌های اصلی توسعه و پیشرفت محسوب می‌شود.»

وی نقش پژوهش در توسعه همه جانبه جامعه و کشور برجسته و انکارناپذیر دانست و افزود: «می توان پژوهش را بدون تردید نیروی محرک توسعه در همه حوزه ها اعم از فرهنگ، اقتصاد، سیاست و جامعه دانست.»

برچسب‌ها : اشتغال و ثروت‌آفرینی - دانشگاه کارآفرین - شاخص‌های مهم تولید

آمار بازدید       امروز: 610    ديروز: 1652    اين ماه: 2262    تاکنون : 592265