رئیس واحد نور:

دانشگاه‌ها باعث افزایش پیشرفت و تحقق اقتصاد مقاومتی می‌شوند

کد خبر: 286 تاریخ انتشار: 1395/10/6 نویسنده: نبی خلیلی
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور با بیان اینکه حضور دانشگاه‌ها باعث افزایش پیشرفت و تحقق اقتصاد مقاومتی می‌شود، اظهار کرد: شرکت‌های دانش‌بنیان که بر دانش داخلی تکیه دارند مهم‌ترین نقش را در تحقق اقتصاد مقاومتی و تولید داخلی دارند.»

به گزارش روابط عمومي واحد نور، دکتر صدرالدین متولی در مراسم اختتامیه نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی این دانشگاه گفت: «در جهان امروز که پیشرفت و توسعه کشور‌ها بر مبنای علم و دانش استوار است؛ پژوهش و تولید علم و فناوری از مهم‌ترین عناصر رشد و توسعه اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی، صنعتی و سیاسی کشور به حساب می‌آید.»

وی افزود: «توفیق در این زمینه‌ها در صورتی محقق می‌شود که در برنامه ریزی‌های هدفمند و کلان کشور، توجه مناسبی به امر پژوهش و فناوری صورت پذیرد.»

متولی با برشماری اهمیت پرداختن به پژوهش، خاطرنشان کرد: «موضوع پژوهش و تحقیق برای ما یک انتخاب نیست، بلکه یک موضوع اضطراری بوده و دستیابی به خودکفایی از طریق پژوهش یک ضرورت قطعی محسوب می‌شود.»

رئیس واحد نور با بیان اینکه انجام دادن پژوهش به طور مستقیم بر توسعه و تعالی یک جامعه اثرگذار خواهد بود گفت: «تحقیق و پژوهش فلسفه اصلی کار دانشگاه‌هاست و امروزه همه دستاوردهای علمی بشر مرهون تلاش و اهتمام در عرصه پژوهش است.»

وی تصریح کرد: «بارز‌ترین خدمت پژوهش و پژوهشگران پاسخگویی به مشکلات، نارسایی‌ها و دغدغه‌های مردم جامعه است و باید بیش از گذشته در این مسیر مهم گام‌های ارزشمندی برداشته شود.»

رئیس واحد نور با بیان این مطلب که پژوهش از محورهای مهمی است که اگر در جامعه انجام شود، پیشرفت‌های دانش بشری صورت می‌گیرد، افزود: «امروزه پژوهش به عنوان یک ضرورت در کشور باید نهادینه شود و نیاز است که به صورت کار‌شناسی و برنامه ریزی‌های دقیق برای حمایت ویژه از پژوهشگران مضاعف‌تر اقدام کنیم.»

در پایان این مراسم از پژوهشگران بر‌تر گروه‌های آموزشی و واحد نور، با اعطای هدایا و لوح سپاس قدردانی به عمل آمد.

برچسب‌ها : اختتامیه نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی - پیشرفت و تحقق اقتصاد - خدمت پژوهش و پژوهشگران

کتابچه ساهای استان مازندران

اولین تور آموزش سراسری و کشوری تجهیزات پزشکی ایران