در مراسم تجليل از دانشجويان:

تجلیل از 100 دانشجوی بر‌تر واحد نور در بخش‌های فرهنگی، دانشجویی، آموزشی و پژوهشی

کد خبر: 287 تاریخ انتشار: 1395/10/7 نویسنده: نبی خلیلی
مراسم تجلیل از یکصد دانشجوی بر‌تر در بخش‌های فرهنگی، دانشجویی، آموزشی و پژوهشی با حضور دکتر صدرالدین متولی رئیس، اعضای هیات رئیسه، استادان، کارکنان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومي واحد نور، رئیس واحد نور در جمع دانشجویان بر‌تر این دانشگاه با بیان اینکه دانشجویان در تحولات مهم فرهنگی، آموزشی و پژوهشی نقش بسیار مهمی دارند، گفت: «قدم گذاشتن در دنیای علم و دانش برای دانشجویان یک فرصت ارزشمند فراهم می‌کند تا در این بستر علاوه بر رشد استعداد‌ها و توانایی‌های افراد، زمینه‌ای را برای رشد و توسعه همه جانبه کشور مهیا کند.»

دکتر صدرالدین متولی افزود: «دانشگاه نهادی است که قوام اصلی آن به دانشجویان است حقیقتا پایه‌ای برای آینده کشور محسوب می‌شوند، دانشجویان باید نقشی پر رنگ‌تر از سایر قشرهای جامعه داشته و باید به عنوان یک طبقه پیشرو و الگوساز در جامعه ایفای نقش کنند، در این راستا هیچ عاملی نباید باعث تزلزل در حرکت علمی و نقش مثبت آنان شود.»

وی علم و دانش دانشجویان را در راستای اجرای طرح اقتصاد مقاومتی بسیار راه‌گشا دانست و بیان کرد: «دانشجویان باید محکم و استوار در مقابل استکبار قرار گیرند و اجازه ندهند که استکبارگران از دانشجو برای رسیدن به مقاصد شوم خود سو استفاده کنند.»

وی با تاکید بر اینکه آینده کشور در همه امور و زمینه‌ها باید با حضور و اتکای دانشجویان و جوانان باشد اظهار کرد: «نقش دانشجویان و جوانان در دستاوردهای علمی کشور بالاست و نمی‌توان هیچ پدیده و دستاورد علمی را در سال‌های گذشته در کشور مطرح کنیم که دانشجویان و جوانان نقش اصلی را در پدید آمدن آن نداشته باشند.»

رئیس واحد نور پرتلاش بودن را از ویژگی‌های مهم دانشجو عنوان کرد و گفت: «دانشجویان علاوه بر اینکه برای اعتلا، سربلندی کشور و جامعه فداکارانه تلاش می‌کنند، برای کسب دانایی به مفهوم درک و دانستن گام برمی‌دارند.»

متولی با بیان اینکه هدف اصلی این واحد دانشگاهی ترویج تحصیلات تکمیلی، راه‌اندازی مرکز رشد و شرکت‌های دانش‌بنیان و سرمایه‌گذاری و ارتقای فرهنگی و رفاهی دانشجویان، استادان و کارکنان است، افزود: «با تربیت و پرورش دانشجویان متعهد و متخصص، شاهد تقویت در حوزه‌های مختلف علمی و افزایش بیش از پیش روند تولید علمی و پیشرفت ایران اسلامی در جهان خواهیم بود.»

وی با بیان اینکه هدف از برگزاری این همایش قدردانی و حمایت از دانشجویان ممتاز و فعالان فرهنگی، دانشجویی و ورزشی است، گفت: «این همایش به منظور ارج نهادن به دانشجویانی است که برای علم و دانش ارزش و جایگاه قائل‌اند.»

امسال، پنجمین سالی است که دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور از دانشجویان بر‌تر خود در زمینه‌های آموزشی، فرهنگی، دانشجویی و پژوهشی با اهدا لوح سپاس و هدایایی به رسم یادبود تجلیل به عمل می‌آورد.

برچسب‌ها : تجليل از دانشجویان بر‌تر - ترویج تحصیلات تکمیلی - راه‌اندازی مرکز رشد و شرکت‌های دانش‌بنیان

آمار بازدید       امروز: 577    ديروز: 1652    اين ماه: 2229    تاکنون : 592232