پيام تسليت:

پیام تسلیت رئيس دانشگاه آزاد اسلامي واحد نور در پی ارتحال حضرت آیت‌الله هاشمی رفسنجانی(قدس الله نفسه الزكيه)

کد خبر: 291 تاریخ انتشار: 1395/10/20 نویسنده: نبی خلیلی

به گزارش روابط عمومي واحد نور، دكتر صدرالدين متولي در پی درگذشت حضرت آیت الله هاشمی رفسنجانی پیام تسلیتی صادر کرد.

متن این پیام به این شرح است:

انا لله و انا الیه راجعون

ارتحال جانگداز حضرت آیت الله هاشمی رفسنجانی  رئیس فقید مجمع تشخیص مصلحت نظام ،یار دیرین امام خمینی (ره)، انقلاب و رهبری، مایه تاسف، تاثر و تالم عمیق جمهوری اسلامی ایران گردید.

آن فقید سعید از چهره‌های مؤثر در پیروزی انقلاب اسلامی و در بیش از نیم قرن مبارزه و مجاهدت، وحدت‌بخش نیروهای انقلابی بود که با حضور در عرصه‌های گوناگون همواره در راه خدمت به مردم از هیچ سعی و کوششی دریغ نورزيد.

حضرت آیت الله هاشمی رفسنجانی یار دیرین امام و رهبری بود و انقلاب از آغاز با نام او پیوند یافت. یاد و خاطره ایشان تداعی گر روزهای پیروزی و استقرار نظام مقدس جمهوری اسلامی است و تلاش های دلسوزانه ایشان برای مجد و عظمت ایران اسلامی همواره بر تارک تاریخ این سرزمین خواهد درخشید.

اینجانب مصیبت و ضایعه عظمای رحلت مجاهد نستوه و دلسوز انقلاب اسلامی حضرت آیت الله هاشمی رفسنجانی را به مقام معظم رهبری، ملت شریف ایران، دانشگاهیان و علی الخصوص دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی و نیز خانواده محترم ایشان تسلیت و تعزیت عرض نموده و برای آن مرحوم غفران و رحمت واسعه الهی مسئلت می نمایم.

دکتر صدرالدین متولی

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور

برچسب‌ها : پیام تسلیت - حضرت آیت‌الله هاشمی رفسنجانی(قدس الله نفسه الزكيه) - یار دیرین امام و رهبری

آمار بازدید       امروز: 663    ديروز: 1204    اين ماه: 1867    تاکنون : 537213