لغو امتحانات روزهای دوشنبه، سه شنبه و چهارشنبه:

لغو امتحانات روزهای دوشنبه، سه شنبه و چهارشنبه

کد خبر: 292 تاریخ انتشار: 1395/10/20

دکتر حسین زاده لطفی اعلام کرد:
لغو و برنامه ریزی مجدد برای برگزاری امتحان های لغو شده دانشگاه آزاد اسلامی
دکتر حسین زاده لطفی ضمن عرض تسلیت به مناسبت ارتحال حضرت آیت الله هاشمی رفسنجانی رییس محترم مجمع تشخیص مصلحت نظام، رییس محترم هیات موسس و هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی، گفت: امتحانات پایان نیمسال اول سال تحصیلی 96-95 در روزهای دوشنبه، سه شنبه و چهارشنبه مورخ بیستم، بیست و یکم و بیست و دوم دی ماه 1395 در تمام واحدها، مراکز و آموزشکده های سما لغو می باشد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر حسین زاده لطفی با بیان اینکه تمام امتحانات از 23 دی ماه به بعد مطابق برنامه ریزی انجام شده برگزار می شود، اظهارکرد: تمام واحدها، مراکز آموزشی، آموزشکده ها و مدارس سما باید امتحانات لغو شده این سه روز را پس از اتمام امتحانات نیمسال اول سال تحصیلی 96-95 با اطلاع رسانی قبلی به دانشجویان برگزار کنند.
معاون آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به ابلاغ این بخشنامه، خاطرنشان کرد: مسئول اجرای این بخشنامه به عهده روسای واحدها، مراکز آموزشی و آموزشکده های سمای دانشگاه آزاد اسلامی است.

برچسب‌ها : امتحانات - لغو - لغو امتحانات

کتابچه ساهای استان مازندران