مراسم ارتحال :

برگزاری مراسم ارتحال حضرت آیت الله هاشمی رفسنجانی در مصلاي الغدير شهرستان نور

کد خبر: 294 تاریخ انتشار: 1395/10/23 نویسنده: نبی خلیلی
رئيس دانشگاه آزاد اسلامي واحد نور: «بدون تردید نام، یاد و خاطرات حضرت آیت‌الله هاشمی رفسنجانی، خدمات ارزنده و ماندگارش همیشه تاریخ بر تارک ایران و انقلاب شکوهمند اسلامی همچون ستاره‌ای خواهد درخشید.»

به گزارش روابط عمومي واحد نور، مراسم پرشور ترحیم و گرامی‌داشت یار دیرین امام و رهبری و بنیان‌گذار دانشگاه آزاد اسلامی به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور، دفتر امام جمعه و فرمانداری، با حضور مسئولان ارشد شهرستان، دکتر صدرالدین متولی رئیس دانشگاه، اعضای هیات رئیسه، استادان، کارکنان، دانشجویان و عموم مردم شریف نور در مصلای الغدیر  اين شهرستان برگزار شد.

دکتر صدرالدین متولی در حاشیه این مراسم با اشاره با اینکه یار دیرین امام، انقلاب و رهبری همواره مصلحت نظام و انقلاب را مدنظر داشت، گفت: «حضرت آیت الله هاشمی رفسنجانی بعد از انقلاب اسلامی نقش برجسته و موثری در کنار امام (ره) داشت. بسیار موقعیت شناس بود و در مواقعی که کشور نیازمند فکر و تحول داشت همواره پیشقدم بود. بنابراین نمی توان تاریخ نوین ایران را بدون حضرت آیت الله هاشمی رفسنجانی نوشت.»

وی از آیت الله هاشمی رفسنجانی به عنوان یکی از تاثیرگذارترین چهره های انقلاب اسلامی یاد کرد و افزود: «یار دیرین امام و رهبری نسبت به امورشان احساس وظیفه می کرد و رسالت ايشان در امور کشوری بر پایه تقویت در بین امت اسلامی استوار بود و خدمات این چهره برتر دینی – سیاسی هیچگاه از یاد نخواهد رفت.»

رئيس واحد نور با بیان اینکه آیت الله هاشمی رفسنجانی شجاعانه در مقابل تکبر و تحجر در کنار امام و رهبری ایستادگی کرد، افزود: «ایشان که به سردار سازندگی ایران معروف بود تا آخرین روز عمر پربار خود با شور و نشاط همیشگی در سنگر خدمت و مصلحت اسلام و انقلاب حضور داشت.»

متولي گفت: «بدون تردید نام، یاد و خاطرات حضرت آیت‌الله هاشمی رفسنجانی، خدمات ارزنده و ماندگارش همیشه تاریخ بر تارک ایران و انقلاب شکوهمند اسلامی همچون ستاره‌ای خواهد درخشید و الگویی جاودان و پُر رهرو برای وفاداران به آرمان‌های نظام مقدس جمهوری اسلامی خواهد بود.»

اين مسئول دانشگاهي افزود: «راه و مسیر این عالم وارسته و مبارز انقلابی همواره در مسیر امام و رهبری بوده و از این خط مستقیم هیچوقت جدا نشد و مسئولیت های متعدد ايشان نشانگر لیاقت و شایستگی و برگی درخشان از تعهد و خدمتگزاری وی به انقلاب و مردم است.»

متولي با بیان اینکه آیت الله هاشمی رفسنجانی در طول چند دهه در نظام جمهوری اسلامی نقش آفرین و پیشرو بود و به همین سبب نام او با نام انقلاب اسلامی پیوند خورده است، تصریح کرد: «او نقطه تعادل نظام در دوران مختلف انقلاب بود و با آینده نگری و دوراندیشی تلاش می کرد تا عقلانیت سیاسی و اعتدال در جامعه نهادینه شود.»

حجت الاسلام والمسلمين سيد احمد جباري امام جمعه شهر چمستان نيز قاطعیت و شجاعت را از ویژگی های آیت الله هاشمی رفسنجانی عنوان کرد و گفت: «ایشان در مقابل دشمنان سرسخت و در مقابل دوستان رافت داشت و همواره سعی می کرد تا مشکلات را به صورت مسالمت آمیز برطرف کند و در تمامی امور اعتدال و میانه روی را رعایت می کرد.        »
وی با بيان اینکه آیت الله هاشمی رفسنجانی همواره به وحدت و اتحاد امت اسلامی تاکید داشت، افزود: «ارتحال آیت الله هاشمی یک ضایعه بزرگ و مصیبتی سنگین در جامعه بود.»

حجت الاسلام  و المسلمين جباري بيان كرد: «بزرگی و عظمت امروز نظام جمهوری اسلامی در جهان مرهون خدمات و زحمات بزرگانی چون آیت الله هاشمی رفسنجانی، رهبر معظم انقلاب و سایر بزرگانی است که با جان و دل برای عزتمندی این انقلاب از خودگذشتگی های فراوانی کردند.»

امام جمعه چمستان با اشاره به اينكه حضرت آيت الله هاشمي رفسنجاني نسبت به تمام مسائل جهان و ایران آگاهی داشتند و مسائل مختلف را به راحتی تجزيه و تحلیل می کردند، گفت: «تفكرات آیت الله هاشمی تجلی دیانت بود و تلاش ایشان برای حفظ میراث انقلاب و دفاع جانانه از خانواده حضرت امام در تاریخ انقلاب جاودانه و ماندگار است.»

مجلس گرامیداشت مرحوم حضرت آیت الله هاشمی رفسنجانی امروز همراه با مداحی و سخنرانی در مصلای الغدیر شهرستان نور برگزار شد.

برچسب‌ها : حضرت آیت الله هاشمی رفسنجانی - مراسم ارتحال - یار دیرین امام و رهبری

کتابچه ساهای استان مازندران