اردوي راهيان نور:

آغاز ثبت نام اردوي دانشجويي راهيان نور دانشگاه آزاد اسلامي واحد نور

کد خبر: 296 تاریخ انتشار: 1395/11/2 نویسنده: نبی خلیلی

به گزارش روابط عمومي واحد نور، شانزدهمين دوره اردوي دانشجويي راهيان نور حوزه بسيج دانشجويي دانشگاه آزاد اسلامي واحد نور با همت معاونت دانشجويي فرهنگي واحد از تاريخ 18/12/95 لغايت 24/12/95 برگزار خواهد شد. دانشجويان در اين اردو ضمن بازديد از يادمان ها و مناطق عملياتي 8 سال دفاع مقدس در استان خوزستان و زيارت حرم مطهر حضرت معصومه(س) و تشرف به مسجد مقدس جمكران و همچنين زيارت حرم مطهر بنيانگذار انقلاب اسلامي ايران حضرت امام خميني(ره) با آرمان هاي امام راحل و شهداء تجديد بيعت خواهند كرد.

لازم به ذكر است ثبت نام از دانشجويان متقاضي شركت در اين اردو از تاريخ 09/11/95 در دفتر بسيج دانشجويي و امور فرهنگي واحد آغاز مي شود.

برچسب‌ها : بسيج دانشجويي - دفتر فرهنگ اسلامي - راهيان نور

کتابچه ساهای استان مازندران