باهمكاري دانشگاه آزاد اسلامي، شهرداري و هلال احمر :

پاکسازی ساحل دريا از سوی دانش آموزان مدرسه دخترانه سما واحد نور

کد خبر: 300 تاریخ انتشار: 1395/11/7 نویسنده: نبی خلیلی
دكتر صدرالدين متولي: «لازمه سلامت انسان، داشتن محیط زیستی پاک و عاری از هرگونه زباله است و هرچه محیط زیست سالم تر باشد، زندگی نیز زیباتر خواهد بود.»

دانش آموزان مدرسه دخترانه هوشمند سما واحد نور، در یک اقدام زیست محیطی، ساحل دریای شهرستان نور را با همكاري دانشگاه آزاد اسلامي واحد نور، شهرداري و هلال احمر پاکسازی کردند.

به گزارش روابط عمومي واحد نور، رئيس دانشگاه آزاد اسلامي واحد نور در حاشیه برگزاری این مراسم با بیان اینکه هدف از این برنامه افزایش آگاهی دانش آموزان نسبت به نقش محیط زیست، درخت، ساحل، هوای پاک و سلامت انسان است، گفت: «لازمه سلامت انسان، داشتن محیط زیستی پاک و عاری از هرگونه زباله است و هرچه محیط زیست سالم تر باشد، زندگی نیز زیباتر خواهد بود.»

دکتر متولي با اشاره به پیشرفت های روز افزون پزشکی در سراسر دنیا، اظهار كرد: «یکی از عواملی که باعث بروز بیماری می شود، آلودگی های زیست محیطی و عدم توجه به منابع طبیعی و محیط اطراف است.»

وی با اشاره به اینکه ادارات و نهادها می توانند در این برنامه ها حضور فعال داشته باشند، افزود: «نهاد ها و ادارات دولتی با برنامه ریزی مناسب می توانند یک روز را به پاکسازی محیط زیست اختصاص دهند و در این امر مشارکت داشته باشند.»

رئيس واحد نور با اشاره به اینکه با این حرکت بایستی به فرزندانمان بیاموزیم که حفظ محیط زیست، موجب حفظ زندگی می شود، عنوان كرد: «سلامتی نسل آینده جامعه در گرو داشتن محیط زیستی سالم و عاری از آلودگی است.»

وي گفت: «نقش آموزش در زمینه فرهنگ ‌سازی حفاظت از عرصه های زیست محیطی در این استان و شهرستان انکارناپذیر بوده و بر هیچ فردی پوشیده نیست.»

رئيس واحد نور با اشاره به نقش مردم در حفظ سلامت محیط زیست، تصریح کرد: «استفاده از مواد بازیافتی یکی از بهترین راهکارهای کنترل و حفظ منابع محیط زیست است و باید از همان ابتدا به کودکان آموزش داده شود تا در فرهنگ آن‌ها نهادینه شود.»

متولي در بخش ديگري از سخنان خود عنوان کرد: «مبحث پاکسازی محیط زیست کاری است که باید توسط تمام آحاد جامعه مورد توجه قرار گرفته و در این خصوص فرهنگ‌سازی صورت پذیرد.»
اين مسئول دانشگاهي بيان كرد: «رهاسازی و دفع زباله در سواحل، مناظر زیبای ساحلی را از بین می‌برد، از این‌رو باید مسافران و گردشگران به این مهم توجه داشته باشند، چرا که پسماندها یا زباله‌ها علاوه بر اثرات مخرب زیست محیطی، اجتماعی و اقتصادی، بر سلامت انسان و دیگر موجودات نیز تاثیرات نامطلوب می گذارند.»

رئيس واحد نور با اشاره به اينكه دانشگاهیان و افراد تحصیل کرده وظیفه سنگینی در اشاعه ی فرهنگ زیست محیطی دارند گفت: « این واحد دانشگاهي آمادگی دارد تا با همکاری سایر ارگان ها به خصوص اداره محیط زیست و شهرداري در اجرای این برنامه ها مشارکت فعالي داشته باشد.»

گفتنی است در این همایش بزرگ جمعی از دانش آموزان مدرسه دخترانه هوشمند سما، دانشگاهيان واحد نور با حضور دكتر متولي رئيس دانشگاه و با همكاري شهرداري و هلال احمر با شعار «سما، دوستدار محيط زيست» اقدام به پاکسازی زباله های شهری از ساحل دريا نمودند.

برچسب‌ها : پاکسازی ساحل دريا - شهرداري و هلال احمر - محیط زیست سالم

آمار بازدید       امروز: 99    ديروز: 792    اين ماه: 9163    تاکنون : 635045