رئیس واحد نور:

کد خبر: 301 تاریخ انتشار: 1395/11/7 نویسنده: نبی خلیلی
جلسه كميته علمي همايش توسعه شهرستان نور با رويكرد«اقتصاد مقاومتي» در واحد نور برگزار شد.

به گزارش روابط عمومي واحد نور، دکتر صدرالدین متولی در نشست هماهنگی کمیته علمی همایش توسعه شهرستان با رویکرد «اقتصاد مقاومتی» که با حضور اعضای پیشکسوتان علمی شهرستان، هیات رئیسه و استادان در سالن کنفرانس واحد نور برگزار شد، گفت: «زنجیره کارآفرینی و توسعه و پیشرفت دانشگاه‌ها به هم گره خورده است و موفقیت در اهداف اقتصاد مقاومتی به تبدیل ایده تا عمل بستگی دارد.»

رئیس واحد نور، پژوهش تقاضامحور را یکی از نیازهای مهم کشور عنوان کرد و افزود: «در سیاست‌های راهبردی پژوهش به تقاضامحوری کمتر توجه شده است که باید این نقیصه برطرف شود.»

وی با بیان اینکه تحقق اقتصاد مقاومتی به تقویت بنیه علمی و مهارتی کشور و تجهیز واحدهای تولیدی به فناوری دانش‌بنیان و نوین نیاز دارد، گفت: «اقتصاد مقاومتی صرفه‌جویی و استفاده نکردن از فرصت‌ها و منابع خدادادی نیست بلکه استفاده بهینه از فرصت‌ها است.»

این مسئول دانشگاهی با بیان اینکه حضور دانشگاه‌ها باعث افزایش توسعه، پیشرفت و تحقق اقتصاد مقاومتی می‌شود، اظهار کرد: «شرکت‌های دانش‌بنیان که بر دانش داخلی تکیه دارند مهم‌ترین نقش را در تحقق اقتصاد مقاومتی و تولید داخلی دارند.»

متولی ادامه داد: «برای اجرایی شدن اقتصاد مقاومتی باید از همه ظرفیت‌های کشور به نحو احسن استفاده کرد و قطعا دانشگاه‌ها به ویژه دانشگاه آزاد اسلامی در تحقق اقتصاد مقاومتی نقش مهمی را ایفا می‌کند.»

وی با تاکید بر اهمیت اقتصاد مقاومتی و شرکت‌های دانش‌بنیان خاطرنشان کرد: «ما تمام تلاش خود را می‌کنیم تا بتوانیم دانشجویان را به سمت شرکت‌های دانش‌بنیان و تاسیس شرکت هدایت کنیم و در این راستا از هیچ کمکی دریغ نخواهیم کرد.»

متولی با بیان اینکه دانشگاه‌ها محل تولید علم و انتشار مباحث علمی است، گفت: «ارتباط صنعت و دانشگاه در تحقق اقتصاد مقاومتی نقش به‌سزایی دارد.»

برچسب‌ها : اقتصاد مقاومتی - پژوهش تقاضامحور - شرکت‌های دانش‌بنیان

کتابچه ساهای استان مازندران