در حركتي نمادين و ارزشمند:

حرکت نمادین دانشجویان قهرمان واحد نور به مناسبت ورود امام به میهن/ همدردی با خانواده‌ شهدای پلاسکو

کد خبر: 303 تاریخ انتشار: 1395/11/12 نویسنده: نبی خلیلی
امید نصیری و سامان فیاضی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور و قهرمانان ارزنده دو و میدانی به مناسبت سالروز ورود امام خمینی(ره)، رهبر کبیر انقلاب و بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران به میهن و ابراز همدردی با خانواده شهدای پلاسکو در حرکتی نمادین، مسیر شهرداری رویان تا دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور را به صورت دو و میدانی طی کردند.

به گزارش روابط عمومي واحد نور، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور در حاشیه این مراسم با بیان اینکه انتقال پیام انقلاب به همگان بویژه نسل امروزی از ضروریات است، گفت: «دهه مبارک فجر فرصت مناسبی برای تبیین دستاوردهای انقلاب اسلامی و جلوه ای از تفکر پیامبر الهی و امت اسلامی است.»

دکتر صدرالدین متولی با توجه به دوران پیروزی انقلاب اسلامی گفت: «ایمان و توکل به خدا، رهبری حضرت امام خمینی(ره) و حضور گسترده مردم از مهم ترین عوامل پیروزی انقلاب اسلامی بود.»

وی افزود: «نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران در سال‌های پس از پیروزی انقلاب، دستاوردهای بسیار ارزشمندی داشته است که باید در دهه فجر به بیان خدمات و دستاوردهای انقلاب اسلامی پرداخت به همین منظور با اطلاع رسانی دقیق و بهتر می‌توان ارزش های انقلاب و باورهای ملی را به نسل جدید منتقل کرد.»

متولی با بیان اینکه قیام ملت ایران ، قیام حق علیه باطل بود، گفت: «باید با تقویت آرمان‌های نظام در راستای حفظ و پاسداری از انقلاب اسلامی گام برداریم و آرمان‌های انقلاب اسلامی باید در همه سطوح مورد توجه قرار گیرد.»

رئیس واحد نور با بیان اینکه آتش نشانان شجاع ایرانی اوج ایثار و احساس مسئولیت را در برابر همگان به نمایش گذاشته و برای حفظ جان و مال مردم از همه چیز خود گذشتند، بیان کرد: «خط ایثار و شهادت طلبی ریشه در اعتقادات و باورهای ملت مسلمان ایران دارد و فداکاری آتش نشانان غیور که با بذل جان خویش حافظ جان دیگران شدند، خود گویای این مطلب است.»

وی گفت: «آتش‌نشانانی که به شهادت نائل شدند الگوی فداکاری، گذشت و ایثار جامعه هستند، از این رو حرکت جهادی و ارزشمند آنان قابل قدردانی است.»

متولی افزود: «امید نصیری و سامان فیاضی به مناسبت سالروز ورود امام خمینی(ره) و به منظور همدردی با خانواده شهدای آتش‌نشان حادثه ساختمان پلاسکو در قالب دوی نمادین با نام «امید وصال» یاد و خاطره قهرمانان آتش‌نشان را زنده نگه داشته و با خانواده‌ آنها ابراز همدردی کردند.»

در این حرکت نمادین اعضای هیأت رئیسه، کارکنان، استادان و جمع کثیری از دانشجویان این واحد دانشگاهی حضور داشتند

برچسب‌ها : امید نصیری و سامان فیاضی - پیروزی انقلاب اسلامی - خانواده‌ شهدای پلاسکو

کتابچه ساهای استان مازندران

اولین تور آموزش سراسری و کشوری تجهیزات پزشکی ایران