همايش بزرگ:

حضور پرشور دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور در راهپیمایی 22 بهمن

کد خبر: 305 تاریخ انتشار: 1395/11/22 نویسنده: نبی خلیلی
رئيس واحد نور: « روز 22 بهمن نماد وحدت و همدلي مردم ايران است.»

به گزارش روابط عمومي واحد نور، رئيس دانشگاه آزاد اسلامي واحد نور ضمن تقدیر از حضور پرشور مردم شهرستان نور در راهپیمایی 22 بهمن امسال گفت: « ملت شجاع و فداكار ما، بار ديگر با عزمی راسخ و استوار، در صفوفی متحد و یکپارچه، به ندای رهبر معظم انقلاب اسلامی لبیک گفته و در راهپیمایی دشمن شکن یوم‌الله ۲۲ بهمن شرکت كردند و با آرمان‌های والای امام راحل و عظیم‌الشأن انقلاب اسلامی تجدید میثاق نمودند.»

متولي بيان كرد:« روز 22 بهمن نماد وحدت و همدلي مردم ايران است و حضور پرشور مردم در اين روز بیانگر این است که مردم حضور خود را در این راهپیمایی واجب می‌دانند و همچنان به انقلاب اسلامی عشق می ورزند.»

وی ادامه داد: «مردم ایران با حضور پرشور خود در راهپیمایی 22 بهمن عزم و اقتدار نظام را نشان و با حضور گسترده خود در مراسم جشن پیروزی انقلاب به تمام دنیا نشان دادند که همچنان پایبند به نظام و آرمان ها و ارزش های انقلاب هستند.»

رئيس واحد نور تصریح کرد: «شرکت در راهپیمایی ۲۲ بهمن وظیفه شرعی و ملی همه آحاد مختلف مردم است و دانشگا‌هیان به عنوان قشر روشن‌فکر جامعه وظیفهٔ خود می‌دانند که در این گونه صحنه‌ها حضور پررنگ تری داشته باشند.»

اين مسئول دانشگاهي افزود: « یوم الله ۲۲ بهمن، روز شکست استکبار جهانی در برابر "قدرت ایمان" ملت ایران است، به طوري که امروز دشمنان نظام و اسلام به خوبی این اقتدار را درک کرده‌اند.»

شایان ذکر است، رئیس، معاونين، استادان، کارکنان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور، در راهپیمایی روز پیروزی انقلاب اسلامی شرکت کردند و با امام و رهبری پیمانی دوباره بستند.

برچسب‌ها : 22 بهمن عزم و اقتدار نظام - حضور پرشور دانشگاهیان - راهپیمایی 22 بهمن

آمار بازدید       امروز: 101    ديروز: 792    اين ماه: 9165    تاکنون : 635047