به مناسبت مراسم چهلم:

حرکت نمادین دانشجویان قهرمان واحد نور به مناسبت يادبود چهلمين روز درگذشت آيت الله هاشمي رفسنجاني(ره)

کد خبر: 306 تاریخ انتشار: 1395/11/27 نویسنده: نبی خلیلی

به گزارش روابط عمومي واحد نور، امید نصیری، سامان فیاضی و حميد شاليكار دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور و قهرمانان ارزنده دو و میدانی به مناسبت يادبود چهلمين روز درگذشت آيت الله هاشمي رفسنجاني(ره) در حرکتی نمادین، مسیر دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور تا مرقد مطهر امام(ره) را به صورت دو و میدانی طی کردند.

رئيس دانشگاه آزاد اسلامي واحد نور در حاشيه پيش از اين مراسم با اشاره با اينكه حضرت آيت الله هاشمي رفسنجاني متعلق به همه نظام اسلامی بود خاطرنشان کرد: «مرحوم "هاشمی رفسنجانی" نماد اعتدال و میانه روی در کشور بود و تا آخرین لحظات از عمر شریف شان با توجه به کلام رهبر معظم انقلاب علی رغم  همه تلاش های دشمنان و بدخواهان نظام از این روش و مرام خود که همان میانه روی و اعتدال در راستای حفظ وحدت و یکپارچگی نظام و امت بود دست بر نداشت.»

دكتر متولي رئیس فقید مجمع تشخیص مصلحت نظام را عنصری کلیدی در نظام اسلامی توصیف کرد و افزود: «ایشان در طول نظام اسلامی مسئولیت های حساسی را عهده دار بود و با استعداد خوبی که داشت آخرین مسئولیت را در مجمع تشخیص مصلحت نظام به خوبی عهده‌دار بود.»

وي با اشاره به اینکه آیت الله هاشمی رفسنجانی خدمات ارزنده ای را به نظام اسلامی و مردم ارائه کرد، عنوان كرد: «آن بزرگوار عمر پربرکت شان را صرف اسلام، انقلاب و آرمان های حضرت امام خمینی(ره) کرد.»

در این حرکت نمادین اعضای هیأت رئیسه، کارکنان، استادان و جمع کثیری از دانشجویان این واحد دانشگاهی حضور داشتند.

برچسب‌ها : آيت الله هاشمي رفسنجاني(ره) - رئیس فقید مجمع تشخیص مصلحت نظام - عنصری کلیدی

آمار بازدید       امروز: 524    ديروز: 507    اين ماه: 1031    تاکنون : 845047